O nama

Biografija.org je sajt zamišljen da na jednom mjestu objedini informacije o svim poznatim i manje poznatim osobama. Naime, u trenutku rađanja ovog sajta, većina informacija o raznim osobama je bila razlomljena po kategorijama i razasuta po mnogobrojnim internet sajtovima.

O naučnicima, književnicima i slavnim državnicima informacije ste mogli relativno lako naći na Wikipediji, međutim informacije o političarima, starletama, domaćim glumcima, pjevačima i pjevačicama te sportistima najčešće su bile dostupne u vidu djelića na različitim web stranicama. Da bi ste saznali nešto što vas interesuje, morali ste otvoriti milion stranica. Još veći problem je predstavljala gomila netačnih informacija te dezinformacija iz žute štampe, koji jednostavno izmišljaju pojedine podatke radi čitanosti. Mi smo odlučili stati tome na kraj i ponuditi samo šture činjenice o poznatim osobama. Svaku osobu detaljno istražimo prije nego napišemo nešto o njoj.

Pored svega ovog, na našim opisima možete pronaći i linkove do zvaničnih profila na društvenim mrežama poznatih osoba koje iste imaju.

Ako neke informacije nisu tačne ili želite da prijavite pogrešku na sajtu ne libite se da nas kontaktirate, ionako naši tekstovi dolaze od raznih osoba širom Balkana.

Ako je pak neko od naših autora preuzeo neku fotografiju bez vaše dozvole, uklonićemo je bez pogovora. Kontaktirati nas možete putem e-mail formulara na kontakt strani.

Ostavite odgovor