Maša Terzić

Kratke informacije

Ime i prezimeMaša Terzić
Datum rođenja24. maj 1995.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeModna dizajnerka

Biografija

Maša Terzić je ćerka generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića i njegove supruge Svetlane. Rođena je 24. maja 1995. godine u Beogradu. Od 2016. godine u rodnom gradu pohađa Akademiju „Del Luso“ („Accademia Del Lusso“), italijansku školu mode i dizajna.

S obzirom na to da joj je otac bivši fudbaler, nekadašnji direktor OFK Beograd, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, te aktuelni generalni sekretar Crvene zvezde, ne čudi što je njen život oduvek bio u žiži javnosti.

Interesovanje za život najmlađe članice porodice Terzić dodatno je poraslo dok je bila u emotivnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, sinom folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Par je svakodnevno punio novinske stupce, a mediji su objavili da su jedno vreme bili vereni. Ipak, Veljko i Maša su 2016. godine raskinuli, a ona je započela vezu sa godinu dana mlađim fudbalerom Sašom Lukićem.

Detinjstvo i obrazovanje

Maša Terzić je rođena 1995. godine u Beogradu. Sa roditeljima Zvezdanom i Svetlanom, te starijom braćom Nikšom i Kostadinom je odrasla u rodnom gradu. Kako je u jednom intervjuu priznala da je kao najmlađe dete u kući oduvek bila mezimica cele porodice. Naročito su se braća prema njoj ponašala zaštitnički.

Premda je uz njih odrastala, Mašu nisu interesovale igre za dečake, nego je oduvek gajila ljubav prema modi. Zato je po završetku osnovne škole i Gimnazije „Ruđer Bošković“, 2016. godine upisala Akademiju „Del Luso“ u Beogradu. Reč je o italijanskoj školi mode i dizajna koja ima svoja predstavništva u Milanu, Rimu, Beogradu i Šangaju.

Medijima je jednom prilikom priznala da joj je san da postane modni stilista.

Život pod lupom medija

Sama činjenica da je ćerka Zvezdana Terzića, bivšeg fudbalera i funkcionera koji je jedno vreme bio osumnjičen za malverzacije prilikom trasfera igrača, dovoljan je povod da se nađe na meti domaćih tabloida. Ipak, Maša se u medijima češće pojavljivala zbog činjenice da je bila jedna od najboljih drugarica Anastasije Ražnatović, ćerke pevačice Cece Ražnatović.

Na društvenim mrežama su neretko objavljivale fotografije sa putovanja, letovanja i noćnih provoda u beogradskim klubovima. Još više pažnje je privukla činjenica da se zbližila sa Cecinim sinom Veljkom. Par je sa prekidima bio u vezi oko tri godine. Otprilike u isto vreme je njen stariji brat Kostadin bio u vezi s Anastasijom, pa su često objavljivali zajedničke fotografije.

Međutim, Veljko i Maša su prekinuli vezu 2016. godine. Krajem marta iste godine Terzićeva je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Sašom Lukićem, nekadašnjim fudbalerom Partizana, koji je 2016. godine prešao u italijanski Torino.

Lukić je godinu dana mlađi od Maše, a iste godine je prvi put obukao dres seniorske reprezentacije Srbije. Na pitanje novinara kako je tu vest prihvatio njen otac, s obzirom na to da Saša dolazi „iz suprotnog tabora“, Terzićeva je odgovorila da je Zvezdanu jedino važno da je njegova ćerka srećna.

Ove slike i izjave su mediji shvatili kao dovoljan dokaz da je Maša prebolela Veljka. Međutim, tri godine kasnije je na društvenim mrežama počela da objavljuje provokativne fotografije, ali i neke sa skrivenim porukama za koje se veruje da su namenjene upravo bivšem dečku.

Šokirala je čitaoce tabloida kada je fotografiju na kojoj pozira sa kravom potpisala rečima „Kad već bacam glupe fore, može i jedna sa novom devojkom bivšeg, šta fali.“

Srpski tabloidi su potom preneli još jednu njenu sliku sa „Tvitera“ na kojoj sedi na kontejneru. Ovog puta u opisu je napisala „Ništa lepše nego kada na ulici sretneš bivšeg i zamoliš ga za sliku!“

Njeni pratioci su upitali da li se post odnosi na Lukića, a ona je to demantovala. Potvrdila je da je fotografija posvećena Ražnatoviću koji je u međuvremenu zaprosio bivšu košarkašicu Bogdanu Rodić.

Maša se oglasila u medijima povodom spornih potpisa na slikama izjavivši da je sve šala i da ne treba niko da ozbiljno shvata to što je objavila na „Tviteru“.

Svoje pratitelje na društvenim mrežama poznata Beograđanka ipak češće oduševljava fotografijama sa putovanja, te odevnim kombinacijama koje inspirišu njene vršnjakinje u Srbiji i regionu.

Maša Terzić na društvenim mrežama

FacebookMaša @ Facebook
InstagramMaša @ Instagram