Jozefina Išaretović

Kratke informacije

Ime i prezimeJozefina Išaretović
Datum rođenja16. Decembar 1991.
Mesto rođenjaZagreb
DržavaHrvatska
ZanimanjeNjegovateljica

Biografija

Jozefina Išaretović (djevojačko prezime Marić) je donekle poznata medijska ličnost iz Zagreba. Učestvovala je u emisiji RTL-a „Shopping Kraljica“ te u izdanju Velikog Brata 2015. Rođena je 16. 12. 1991. godine.

Nema mnogo informacija o njoj osim onoga što je sama rekla u profil snimci za Velikog Brata.

Trenirala je rukomet šest godina. Nastupala je za ženski rukometni klub Sesvete iz Zagreba. Udala se početkom 2014. godine i ima ćerku kojoj su ona i muž dali ime Emma Ciara. Muž nije bio za njen ulazak u Veliki Brat, no popustio je kada mu je obećala kupiti automobil ako pobjedi. Rekla je da obožava flert i da jedva čeka da bude poznata i da je spremna uraditi sve za slavu.

Završila je srednju trgovačku školu, međutim radi kao njegovateljica u domu za stare i bolesne Goga u Sesvetama u Zagrebu. Vlasnici doma Goga su roditelji njenog muža. Ima mlađeg brata. Voli štikle i ima veliku kolekciju istih. Voli kuvati, a omiljena hrana joj je piletina na 100 načina.

Kaže da je na svijetu najviše usrećuju muž i ćerka.

Linkove do njenih društvenih profila možete pronaći sa desne strane ovog članka. Ima više Facebook profila pod djevojačkim prezimenom, a mi smo naveli njen aktuelni i aktivni profil.

Jozefina Išaretović na društvenim mrežama

FacebookJozefina @ Facebook
InstagramJozefina @ Instagram