Nina Prlja

Kratke informacije

Ime i prezimeNina Prlja
Datum rođenja1992.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteDubai / Beograd
ZanimanjeStarleta, model
Visina-
Težina-

Biografija

Nina Prlja je srpska starleta i učesnica šeste sezone rijaliti programa „Parovi“. Rođena je 1992. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Dubaiju, a nakon toga se vratila u Beograd.

Široj javnosti Nina je postala poznata nakon što je 15. decembra 2016. godine uhapšena zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate (UAE). Naime, ona je u donjem vešu pokušala da prokrijumčari 97 paketića sa 100 grama kokaina.

Uhapšena je u svom domu u Beogradu, a sud joj je odredio kaznu zatvora. U aprilu 2017. godine sudija je postupajući po predlogu odbrane zamenio pritvor merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora. Posle isteka kazne postala je učesnica rijaliti programa „Parovi“ koji je emitovan na televiziji „Happy“.

Biografija

Nina Prlja je rođena 1992. godine u Beogradu. U srpskoj prestonici je odrasla, te se zaposlila kao frizerka. Ovim poslom se bavila sedam godina, a kako je sama priznala on joj je omogućio pristojan život. Prlja je bila redovna gošća beogradskih klubova i splavova, pa je zbog vrlo atraktivnog izgleda postala česta tema srpskih tabloida.

Nakon toga odlučila je da promeni sredinu, te da se preseli u Dubaji i nastavi tamo sa svojim poslom. U međuvremenu je upoznala mnoge bogate i važne ljude u Emiratima s kojima se intenzivno družila. Postala je hostesa, a tada su usledile brojne ponude za druženja sa stranim i domaćim biznismenima. Priznaje da je neretko bila njihov gost na večerama i zabavama. Redovno je posećivala modne revije i druge važne događaje u Dubaiju. Zbog svog luksuznog načina života, čestih putovanja na relaciji Beograd – Dubai, te druženja sa ljudima za koje se sumnjalo da su povezani sa narko klanom, Nina je privukla pažnju srpske policije.

Prilikom jedne policijske akcije uhapšena je 15. decembra 2016. godine u svom stanu zbog sumnje da je pokušala da prokrijumčari 100 grama kokaina u donjem vešu i telesnim šupljinama. U toj akciji, istog dana na aerodromu Nikola Tesla uhapšeni su i Ivan Radović Koki koji je označen kao vođa grupe, te Jasmina Petrović dok su pokušavali da se ukrcaju na let za Abu Dabi.

Nina je četiri meseca provela u Centralnom zatvoru, a u aprilu 2017. godine sud je odlučio da zatvorsku kaznu zameni merom zabrane napuštanja stana. U to vreme nosila je nanogicu i kretanje joj je bilo ograničeno.

Nakon isteka kazne ušla je u rijaliti „Parovi“ gde je Aleksandri Subotić, jednoj od ukućanki ispričala šta je sve preživela u zatvoru. Naime, Nina je šokirala gledaoce ove emisije pričom kako su joj tekli zatvorski dani. Rekla je da nije bilo nimalo lako jer tamo „nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju“. Dodala je da nema veštačkih trepavica, frizure, štikli i bunde, te da je zimi veoma hladno, a leti izuzetno vruće. Prlja je priznala da je disciplina veoma stroga jer se sve radi u određeno vreme. Osim toga smetalo joj je i to što je morala da se oblači kako joj drugi kažu, te da zbog muških pogleda nije smela da nosi odeću na bretele.

Ona je istakla da je najveći stres doživljavala tokom tuširanja jer su pojedine zatvorenice imale hemijske olovke kojima su vrebale da je izbodu. Na sreću, ona je imala cimerku koja ju je čuvala dok se tušira, te je zato ta četiri meseca provela bez ozbiljnih povreda. Ipak, tada je zaboravila da napomene kako je u januaru 2017. godine pretučena od strane nekoliko zatvorenica. Naime, beogradski mediji su objavili da je Nina u zatvorskoj menzi došla u sukob s jednom od zatvorenica, jer joj se navodno unosila u lice tražeći odgovor na pitanje zašto je ogovara. Tada su na nju nasrnule druge zatvorenice, a ona je završila u samici, bez dodira sa ostalima.

Tokom boravka u izolovanoj vili rijalitija „Parovi“ Nina je privukla pažnju brojnih muških ukućana, a najviše Crnogorca Mladena Vuletića koji ju je na kraju osvojio svojim šarmom. Par se venčao 20. maja u vili, a svadbi su osim ukućana prisustvovale Ninina majka i sestra. Ipak, to venčanje, baš poput njihove veze nije prošlo bez incidenata. Naime, Nina se naljutila jer je Mladen previše popio, ali i zbog toga što se na njen izlazak iz zaključane sobe uz tradicionalnu kupovinu mlade čekalo više od tri sata. Ona je bila besna na svog budućeg supruga, pa je na pitanje matičarke da li želi da se uda za Mladena prvo odogovrila sa „Ne“. Tražila je od njega da joj se izvini za sve, a pošto je on to i učinio, brak je zvanično zaključen. Ostatak svadbenog dana u kući je takođe bio buran. Supružnici su se svađali i mirili, a Crnogorac je rekao da je Nina žena njegovog života i da će zbog nje da se preseli u Beograd.

Pred sam kraj sezone Nina je izašla iz kuće, a Mladena je to veoma pogodilo. Uprkos sumnjama mnogih ukućana, ali i gledalaca kraj malih ekrana koji su predviđali da će njihov brak da se raspadne nakon izlaska iz rijalitija, Nina i Mladen ostali su zajedno, pa su nedavno uz večeru i poklone proslavili sedam meseci veze. Ona redovno na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije, ali i one na kojima sama pozira. Zato su pojedini tabloidi objavili njenu fotografiju sa Instragrama na kojoj se vidi da je u provod izašla bez Mladena. To je pokrenulo glasine da brak više ne funkcioniše, ali su narednim objavama oni to demantovali.

Krajem jula 2018. godine tabloidi su objavili da je Nina u drugom stanju i da par čeka prinovu, ali oni nisu ni potvrdili ni demantovali tu informaciju nego su zajedno otišli na godišnji odmor i sa vernim pratiocima na društvenim mrežama podelili slike sa aerodroma.

Starleta je poznata po svom atraktivnom izgledu za koji je zaslužna adekvatna nega, ali i brojne estetske korekcije. Naime, ona je operisala grudi i usne, a jednom prilikom je izjavila da se sada kaje zbog povećanja usana jer joj uopšte nije bila potrebna, te dodala da bi najviše volela da izvadi silikon.

Tokom jednog razgovora s ukućanima u „Parovima“ Nina je ispričala kako je dobila ime po svojoj prababi Nini koja je bila misica i bivša ljubavnica Josipa Broza Titan. Ona je ispričala da su se Tito i Nina veoma voleli, ali nisu mogli da se venčaju jer je on bio oženjen Jovankom, a njena prababa bila takođe udata i imala troje dece.

Za tu tajnu Prlja je saznala slučajno, a ispričala joj je njena baka. Prema njenim rečima Tito je njenoj prababi poklonio plac i kuću u centru Beograda. U toj kući je odrastao njen otac, a kasnije i ona. S obzirom da je kuća veoma stara potrebno je mnogo novca da bi se renovirala, a Nina je upravo iz tog razloga ušla u rijaliti – kako bi zaradila novac i sredila kuću.

Nina Prlja na društvenim mrežama

InstagramNina @ Instagram