Milica Majstorović

Kratke informacije

Ime i prezimeMilica Majstorović
Datum rođenja9. oktobar 1989.
Mesto rođenjaKragujevac
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeGlumica, pevačica
ŽanrPop, soul
Visina-

Biografija

Milica Majstorović je srpska pevačica i glumica koju je javnost upoznala 2008. godine kada se takmičila u muzičkom šou Operacija Trijumf. Rođena je 9. oktobra 1989. godine u Kragujevcu. Živi i radi u Beogradu.

Privatni život

Milica je odrasla u rodnom gradu sa majkom Slavicom, ocem Miloradom i mlađim bratom. Završila srednju je muzičku školu „Miloje Milojević“, odsek flauta. Učestvovala je na međunarodnim i republičkim takmičenjima i osvojila je veliki broj nagrada.

U detinjstvu je počela da se bavi šoudens i diskodens plesovima, a kasnije je bila čirlidersica kluba američkog fudbala Divlji veprovi. Takođe je trenirala plivanje i na jednom takmičenju se izborila za zlatnu medalju. 2006. godine je u Kragujevcu izabrana za mis sporta.

Početkom 2009. godine, tj. nakon učešća u Operaciji Trijumf, pevačica se preselila u Beograd i iznajmila je stan sa Danijelom Pavlovićem koji se takođe takmičio u ovom šouu.

Ljubavni život

Milica je bila u četvorogodišnjoj vezi sa ekonomistom iz Kragujevca, Nenadom Jevremovićem. Krajem 2010. godine njih dvoje su postali učesnici rijalitija Parovi. Iako su bili poznati po čestim svađama, pevačica je izrazila želju da se venčaju. Nakon izlaska iz rijalitija su se verili, a u julu 2011. godine su raskinuli.

U leto 2012. godine je započela vezu sa dve godine mlađim Crnogorcem Filipom koji je bio prvak Srbije i Crne Gore u karateu. Zakazali su venčanje za maj 2013. godine, ali su raskinuli jer je Filip tražio od Milice da prestane da radi, a ona nije želela da živi na tuđ račun.

Iako su je mnogi smatrali seks simbolom, Milica sebe nikada nije tako doživljavala. Izjavila je da je popularnost nije promenila i da se ne obazire na neistine koje se o njoj plasiraju u novinama. Sebe smatra spontanom, nasmejanom, otvorenom i tvrdoglavom osobom. Dopadaju joj se muškarci koji imaju jasan cilj u životu i koji su spremni na ludosti zbog ljubavi, a ne voli one koji su suviše ponosni.

Zadovoljna je svojim fizičkim izgledom i veruje da lepota dolazi iz duše. Ne bi se podvrgla estetskoj hirurgiji jer je smatra pomodarstvom. Zdravo se hrani, a liniju održava tako što mnogo radi.

Pokušaj samoubistva

U februaru 2010. godine mediji su pisali da je Milica ugrozila svoj život popivši veću količinu pilula za spavanje i objavili su ime doktorke koja ju je primila u Kliničkom centru u Kragujevcu. Milica je ovo demantovala rekavši da je popila veću količinu alkohola i da su je roditelji našli bez svesti u toaletu. Pošto su se uplašili, odveli su je u bolnicu i tada su krenule priče o navodnom samoubistvu.

Karijera

Muzika

2008. godine Milica je sarađivala sa rep grupom Legionari i zajedno su snimili pesmu „Kad plaču zidovi“.

U septembru iste godine je postala učesnica rijaliti šoua Operacija Trijumf. Tokom takmičenja je izvela numere: „Čija si“, „Hung up“, „Mamma mia“, „Tko je kriv“, „Soba 23“, „Kad voliš“ i „Donna con te“. 17. novembra je nominovana sa Adnanom Bajićem i napustila je takmičenje.

6. januara 2009. godine, tokom finalne večeri Operacije Trijumf, Milica je promovisala svoj prvi singl „Savršeni par“. Uradila je spot za ovu pesmu koja je vrlo brzo postala veliki hit, a takođe ju je snimila i na engleskom jeziku.

U martu iste godine Milica je sa kolegom Danijelom Pavlovićem nastupila na Beoviziji. Izveli su duet „H8ER“ i osvojili su treće mesto u polufinalu, dok su u generalnom plasmanu bili osmi.

Mesec dana kasnije je pevala na koncertu Operacije Trijumf koji je održan u Sava centru. Pošto joj produkcija Emoušn nije omogućila da snimi album, pevačica je pokušala sama da ga finansira, ali u tome nije uspela.

U leto 2009. godine Milica, Ana Bebić i Danijel Pavlović su, na festivalu Sunčane skale, otpevali duet „Rođeni sa greškom“ koji im je doneo deveto mesto. Pesmu su radili Emina Jahović i Bojan Dugić. Iste godine, Ana i Milica su imale epizodne uloge u seriji „Žene sa Dedinja“.

U avgustu 2010. godine pevačica je bila jedan od učesnika humanitarnog serijala koncerata Extreme čiji je cilj bio da podstaknu ljude da daju krv.

Krajem 2010. godine je snimila duet „Gubim te“ sa Vladimirom Arsićem Arsom, pobednikom rijalitija Veliki brat iz 2009. godine. Za ovu pesmu su uradili spot koji obuhvata i seksi scene pod tušem.

2011. godine je izdala singl „Sebična – lična“ čiji je autor Bojan Dugić. Sa Nikolom Paunovićem je nastupila na Ohridskom festivalu, a predstavili su se duetom „Niko kao ja“. Takođe je bila tobdžija na najvećem festivalu pene koji je održan u beogradskoj Areni i nastupala je na festivalu Volim devedesete.

2012. godine Milica je sa Nikolom Paunovićem vodila muzički šou „Srećna zvezda“ u kome su se takmičili nepoznati talentovani pevači, a pobednik je dobio pesmu, snimanje spota i nastupe po Srbiji.

Gluma

Iako su joj mnogi predviđali veoma uspešnu muzičku karijeru, Milica se povukla sa estrade. Pripremala se da upiše džez akademiju u Gracu, ali se ipak odlučila za glumu. 2012. godine je upisala Akademiju umetnosti u Beogradu i bila je u klasi profesora Dragana Varagića i asistenta Predraga Stojmenovića. Sa njom je studirao i član grupe Elitni odredi, Relja Popović.

Prvu značajniju ulogu je ostvarila krajem 2014. godine u predstavi Kokana Mladenovića „Dogvil“. Prošla je audiciju za koju se prijavilo više od 150 kandidatkinja i sa Tamarom Aleksić je igrale sve ženske uloge. Takođe je igrala u predstavama „Ribarske svađe“ i „Kir Janja“ koja se prikazivala u Knjaževačko-srpskom teatru.

2017. godine joj je dodeljena uloga Jefimije, ćerke Stefana Nemanje, u seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“ koja predstavlja najskuplji projekat javnog servisa. Na snimanju se najviše družila sa glumicom Dubravkom Mijatović od koje je mnogo naučila. Pre toga je imala manje uloge u filmovima: „Okisač“ i „Afterparty“, kao i u seriji „Vojna akademija“.

Milica je nastavila da se bavi muzikom, ali bez ambicije da postane estradna zvezda. Sa bendom Betty Boom nastupa po klubovima i igra u pozorišnim predstavama, a brojne pohvale i novi angažmani su pokazatelj da je na pravom putu.

Milica Majstorović na društvenim mrežama

FacebookMilica @ Facebook