Sofija Rajović

Kratke informacije

Ime i prezimeSofija Rajović
Datum rođenja28. jul 1987.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeGlumica, voditeljka, manekenka
Visina-
Težina-

Biografija

Sofija Rajović je srpska glumica, voditeljka i manekenka. Rođena je 28. jula 1987. godine u Beogradu.

Privatni život

Imala je detinjstvo kao na filmu, a najveću podršku su joj pružali mama, baka i deka. Sofijin otac je držao privatnu kliniku u „Metropolu“ i želeo je da ona krene njegovim stopama. Bila je nestašno dete i više se družila sa dečacima.

Završila je osnovnu školu „Drinka Pavlović“ i Srednju turističku školu. Upisala je Akademiju dramskih umetnosti BK u klasi Nebojše Dugalića. Stigla je do druge godine, ali je odustala zbog čega i dan danas žali.

2014. godine Sofijine privatne fotografije su objavljene na jednom porno sajtu. To ju je mnogo potreslo pa je zbog sramote pobegla iz Srbije na sedam meseci.  Njene gole fotografije i danas kruže Internetom.

Bila je pet godina u vezi sa pevačem Dadom Glišićem i tada su nastale neke od njegovih najlepših pesama: „Sto bespuća“, „Dišem al’ nisam živ“, itd.

Mediji su je dovodili u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, fudbalerom Vladimirom Volkovim, Veljkom Ražnatovićem, ali ona je to demantovala.

Sofiju često upoređuju sa jednom od najlepših glumica na svetu, Anđelinom Džoli. Iako se priča da je operisala nos i usne, te grudi, ona je potvrdila da ima silikonske grudi.

Tokom takmičenja „Audicija“ je napravila lapsus koji se smatrao blamom godine. Žiri je pitala šta da radi sa takmičarem: „Da li da ga p*šim ili da ga pustim?“. Publika se nasmejala, a voditeljka je uspela da se izvuče iz neprijatne situacije.

Smatra da joj je seksepil više odmogao nego pomogao u životu i volela bi da se u budućnosti, pored glume, bavi i muzikom.

Karijera

2009. godine je bila devojka na igranci u seriji „Jesen stiže, Dunjo moja“.

2013. godine je tumačila ulogu manekenke Ivane u seriji i filmu „Vojna akademija“. Takođe se pojavila u spotu Vlade Georgieva „Jedina“.

2014. godine su joj dodeljene uloge Jasmine u horor filmu „Mamula“, instruktorke Jece u filmu „Tmina“ i Ksenije Jovanov u seriji „Urgentni centar“. Bila je voditeljka kulinarskog šou programa „Moja kuhinja moja pravila“ i kviza „Zlatni krug“ koji su se emitovani na televiziji B92.

2015. godine je bila Emanuela u filmu „Ozone“. Počela je da vodi takmičenje za najboljeg šoumena i komičara pod nazivom „Audicija“ koje se prikazivalo na Pinku.

2016. godine je učestvovala u snimanju dugometražnog igranog filma „Vrijeme između nas“.

Sofija Rajović na društvenim mrežama

FacebookSofija @ Facebook
InstagramSofija @ Instagram
TwitterSofija @ Twitter