Vanja Ignjatović Aleksić

Kratke informacije

Ime i prezimeVanja Ignjatović Aleksić
Datum rođenja1996.
Mesto rođenjaKraljevo
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeTiktokerka, influenserka

Biografija

Vanja Ignjatović Aleksić je srpska tiktokerka i supruga repera i rijaliti takmičara Nenada Aleksića Ša (Sha). Rođena je 1996. godine u Kraljevu.

Prepoznatljivost je stekla objavljujući kratkim videima na internet platformi „TikTok“ i fotografijama na „Instagramu“, gde ima na stotine hiljada pratilaca.

Detinjstvo i obrazovanje

Vanja Ignjatović je rođena u Kraljevu. Sa roditeljima i bratom je odrasla u rodnom gradu. Po završetku osnovne škole, pohađala je Elektro-saobraćajno tehničku školu u rodnom gradu.

Karijera

Vanja Ignjatović se duži niz godina bavi snimanjem videa za internet platformu „TikTok“, gde ima oko 112 hiljada pratilaca i skoro milion „lajkova“. Pored toga, aktivna je i na društvenoj mreži „Instagram“ na kojoj je prati oko sto hiljada ljudi.

Premda je popularnost među mlađim generacijama stekla zahvaljujući svojim aktivnostima na internetu, Vanja je tek vezom, a potom i udajom za Nenada Aleksića stekla prepoznatljivost kod šire publike.

Privatni život

Vanja Ignjatović je rođena i odrasla u Kraljevu. Prepoznatljivost je stekla snimajući i objavljujući videe na platformi „TikTok“.

U fokus šire javnost je dospela udajom za repera Nenada Aleksića. Naime, par se upoznao 2021. godine, ali su izgubili kontakt.

Nakon što je Ša izašao iz šeste sezone rijaliti šou programa „Zadruga“, ponovo su počeli da se druže.

Jednom prilikom je kazao da su mnogo vremena provodili zajedno na „TikToku“ igrajući mečeve.

Kazao je da je Vanja neko ko ga voli, poštuje i „stavlja na mesto na kome zaslužuje da bude“. U jednom intervjuu je rekao da je to žena sa kojom želi da „plovi kroz život[1]„.

Venčali su se 11. aprila 2023. godine, a mlada tiktokerka je uzela suprugovo prezime. Pošto su obavili samo građansko venčanje, Vanja i Ša su tokom jednog televizijskog nastupa kazali da žele da se venčaju i u crkvi, te da naprave veliku svadbu za rodbinu, prijatelje i poznanike.

Ispunili su obećanje, pa su se u julu 2023. godine zakleli na večnu ljubav i pred Bogom. Delić atmosfere podelili su i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Spekulisalo se da je Vanja u drugom stanju, ali je njen suprug te navode demantovao. Ona inače iz prethodne veze ima dečaka, a reper nije krio da bi želeo uskoro da se zajedno ostvare u ulozi roditelja.

Pre veze s Aleksićem, Vanja je bila u vezi sa Mlađom Jovanovićem, takođe učesnikom rijalitija „Zadruga“. Zaljubili su se 2017. godine. Živeli su zajedno godinu dana, a nakon toga su raskinuli[2].

Reference

Vanja Ignjatović Aleksić na društvenim mrežama

FacebookVanja @ Facebook
InstagramVanja @ Instagram