Kristina Spremo

Kratke informacije

Ime i prezimeKristina Spremo
Datum rođenja22. avgust 1989.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeManekenka, starleta
Visina-
Težina-

Biografija

Kristina Spremo je srpska manekenka i starleta. Rođena je 22. 08. 1989. godine u Beogradu, gde i živi.

Privatni život

Kristina ima dva brata: Stefana i Luku i sestru Ninu. Kada je bila mala, otac Spasoje ju je naučio da puca pa rado odlazi u streljanu. Završila je društveno-jezičku gimnaziju. Mediji su pisali da je upisala studije Kulture i medija na Megatrendu, dok na njenom Facebook profilu stoji da trenutno studira na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Koja informacija je tačna nisu

Mediji su je povezivali sa biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, ali Kristina je tvrdila da nema ništa sa njim. U januaru 2017. godine se pojavio njihov porno snimak koji je pušten u „Parovima“. On je nastao dok je Dejan bio u vezi sa modelsicom Anastasijom Buđić. 2014. godine njih dve su se fizički obračunale u klubu u kome se održavala humanitarna žurka.

Pojavile su se spekulacije da je starleta zavela košarkaša Marka Jarića i da se zbog nje razveo od foto-modela Adrijane Lime.

2013. godine njen otac, Spasoje Spremo, je pronađen mrtav u stanu na Dedinju. Pored njega je bila nevenčana supruga Mirjana, a autopsija je pokazala da su se predozirali narkoticima. Kristina u to nije želela da poveruje, već je tvrdila da ih je neko od njegovih saradnika ubio.

2015. godine biznismen Radoslav Savatijević Kene je slike sa starletom objavljivao na društvenim mrežama i tvrdio je da su zajedno.

Kristina je ugradila silikone u grudi i usne, a na telu ima nekoliko tetovaža. Aktivna je na Instagramu i Facebook-u.

Karijera

2011. godine je prvi put učestvovala u Parovima. U vilu je ušla sa pevačem Danijelom Đurićem sa kim se tada zabavljala. Po završetku rijalitija, Kristina i Danijel su raskinuli. Takođe se slikala za muški časopis CKM.

2012. godine se pojavila u Danijelovom spotu za pesmu „Zbog tebe“.

Krajem 2016. godine Kristina je ponovo postala učesnica rijalitija „Parovi“.

Kristina Spremo na društvenim mrežama

FacebookKristina @ Facebook
InstagramKristina @ Instagram