Rade Lazić

Kratke informacije

Ime i prezimeRade Lazić
Datum rođenja31. Maj 1990.
Mesto rođenjaNovi Sad
DržavaSrbija
PrebivališteBeč, Austrija
ZanimanjeModel

Biografija

Rade Lazić je srpski top model rođen 31. maja 1990. godine. Razveden je i iz tog braka ima ćerku Niku koja ima 20 meseci.

Karijeru je započeo tako što je u Novom Sadu uradio prvi profesionalni editorijal za magazin „Urbanlook“. Nakon toga su usledile brojne ponude od kojih su neke bile nepristojne i zahtevale su od njega da radi stvari koje ne želi. Zato se odselio u Beč gde je nastavio sa poslom.

Tvrdi da je njegov jedini porok privlačnost koju oseća prema starijim ženama. Od poznatih dama najviše mu se dopadaju Nikol Šerzinger, Eva Mendes i Marijana Mateus. Neostvaren san mu je da snimi spot sa Nikol Šerzinger. U slobodno vreme čita knjige, gleda filmove i trenira. Od stranih jezika tečno govori nemački i engleski.

U avgustu 2015. godine je ušao u rijaliti program „Farma“. Na „Farmi“ se pokazao kao pravi ženskaroš i vrlo brzo je postao blizak sa starletom Tijanom Đurić i pevačicom Gabrijelom Pejčev. Kružile su glasine da je bio u vezi sa Anabelom Atijas, ali su shvatili da nisu jedno za drugo.

2016. godine dok je se nalazio u svom stanu u Beču, dva nepoznata muškarca su provalila u Radetov stan, sa namerom da ga opljačkaju. Nakon kraće borbe, Rade je propucan iz pištolja, a napadači su odneli 10000 evra. Nakon što je završio na hitnoj sa prostrelnom ranom i velikim gubitkom krvi, austrijska policija je preuzela slučaj.

2017. godine na Instagramu je objavio sliku ultrazvuka nagoveštavajući da će postati drugi puta otac.

2018. godine započeo je pevačku karijeru singlom „Ubija“.

Rade Lazić na društvenim mrežama

FacebookRade @ Facebook
InstagramRade @ Instagram