Porodica Vasić

Kratke informacije

Ime i prezimePorodica Vasić

Biografija

Porodica Vasić je prva porodica čija su četiri člana zajedno ušla u rijaliti šou program. Otac Rade Vasić, zvani Rade Crni Gavran, je rođen 1960. godine u Maloj Plani. Trenutno živi i radi u Nemačkoj. Po zanimanju je muzičar, svira harmoniku, a narodnoj muzici daje prednost nad zabavnom. Njegov idol je Šaban Šaulić.

Smatra da ima potencijala da bude velika estradna zvezda i u budućnosti bi želeo da se proslavi. Ima šestoro dece, 3 ćerke i 3 sina. Iako je srećno oženjen, nije imun na žene sa oblinama. Takođe, san mu je da svojim sinovima otvori frizerski salon.

Radetova supruga, Rada Vasić, je rođena 1965. godine u Maloj Plani. Ona je domaćica i vrsna kuvarica čijim jelima niko ne može da odoli. Pošto je nakon rođenja blizanaca, Dragutina i Miroslava, od supruga dobila dva zlatna zuba, želela bi da joj i ostali zubi budu takvi.

Njen hobi je heklanje i uređivanje Fejsbuk profila. Smatra da je unutrašnja lepota važnija od spoljašnje, ali ima razumevanja za supruga koji više pažnje posvećuje drugim vrednostima. Zbog toga mu i dozvoljava da, ukoliko mu se ukaže prilika, bude sa drugim ženama.

Dragutin Vasić, zvani Giba, je rođen 1992. godine. Po zanimanju je ženski frizer, ali frizira i muškarce. Pošto nemaju salon, on i njegov brat mušterije sređuju u kući.

Idoli su mu Jelena Karleuša i Milan Stanković koga su imali priliku da upoznaju u emisiji Ami G šou kod voditelja Ognjena Amidžića. Voli skupe i markirane stvari, a najviše tašne i cipele. Već godinu dana je u vezi, ali je uvek otvoren za nova poznanstva.

Miroslav Vasić, zvani Mika, je jedan minut mlađi od svog brata blizanca, Dragutina. Takođe je ženski frizer, a u slobodno vreme voli da objavljuje slike na društvenim mrežama za koje se pažljivo priprema.

U budućnosti bi voleo da bude šoumen jer uživa u tome da zbunjuje i animira ljude oko sebe. 2010. godine porodica je učestvovala u emisiji „Menjam ženu“ gde su već imali prilike da skrenu pažnju na sebe. Blizanci smatraju da su bolji od braće i sestara jer su, za razliku od njih, rođeni u Nemačkoj.