Igor X (Igor Kostić)

Kratke informacije

Ime i prezimeIgor X (Igor Kostić)
Datum rođenja14. Novembar 1980.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevač
ŽanrTurbo-folk, pop

Biografija

Igor Kostić, poznatiji kao Igor X, je srpski pevač rođen 14. novembra 1980. godine u Beogradu. Završio je Osnovnu školu „Vojislav Vučković“ i srednju Elektrotehničku školu.

2008. godine je sa pevačicom Jasminom Minom Kostić otpevao duetsku pesmu „Grudi od betona“ kojom je skrenuo pažnju na sebe.

2009. godine je snimio svoju prvu pesmu „Tako lako“.

2010. godine se pojavio u Mininom spotu za pesmu „Još jedna u nizu“ i objavio je svoj najveći hit „Ti nisi ta“ koja na you tube-u ima preko milion pregleda.

2011. godine je snimio pesmu „Ljubi me, ljubi“. Ušao je u rijaliti „Dvor“ ali je ispao nakon sedam dana.

2012. godine je promovisao numere „Tren“ i „Odlazi“.

2013. godine je objavio dva singla: „Rakija“ i „Za tebe“, kao i duet „Drugovi“ sa DJ SNS-om i Noletom.

2014. godine je snimio numeru „Dok izbrojim do dva“ i za nju je uradio provokativni spot u hotelu i bokserskom ringu. Zbog toga su ga opomenuli administratori sajta You tube pa su eksplicitne scene cenzurisane. Sa DJ Dyx-om i Mr. ShoNe-tom je otpevao pesmu „Dajte mi da se napijem“.

2015. godine je Igor postao učesnik rijalitija „Parovi“. Za sebe je rekao da rasprave voli da rešava mirnim putem i da se ni sa kim neće fizički obračunavati. Uprkos tome što ga je napolju čekala verenica Martina, kamere su zabeležile da je bio intiman sa bivšom Modelsicom, Ružicom Veljković. Kada je napustio vilu, za Kurir je izjavio da sa Ružicom nije imao seks i da je želeo samo da se opusti i da publici bude zanimljiv. Takođe je rekao da će nastaviti vezu koju je započeo pre „Parova“. Posle mesec dana, ponovo je ušao u rijaliti i zbližio se sa policajkom Jasnom Janković, a Svet je objavio fotografije na kojima se maze. U istim novinama se, par meseci kasnije, pojavio natpis da Igor ima novu devojku, ali on se nije izjašnjavao po tom pitanju. Krajem godine je objavio numeru „Nemam ja srca dva“.

Sa Minom Kostić je bio dve godine u vanbračnoj vezi iz koje imaju ćerku Anastasiju. Raskinuli su 2011. godine, pred njen ulazak na „Farmu“. Mnogi mediji su pisali o problemima sa kojima se ovaj par suočava navodeći da su oni uzrokovani Igorovim eksponiranjem u rijalitijima, Mininim zabranama da viđa ćerku ili prebacivanjima da bez nje ne bi postigao ništa u ovom poslu.

Pevač iz prethodne vanbračne zajednice ima ćerku Anđelu koja je rođena 2001. godine.

Kada je slobodan, voli da vežba i da provodi vreme sa svojim ćerkama. Često nastupa po diskotekama i klubovima u zemlji i inostranstvu.

Igor X (Igor Kostić) na društvenim mrežama

FacebookIgor X @ Facebook
InstagramIgor X @ Instagram
TwitterIgor X @ Twitter
YoutubeIgor X @ YouTube