Katarina Grujić

Kratke informacije

Ime i prezimeKatarina Grujić
Datum rođenja20. maj 1992.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica
ŽanrPop, folk
Visina182 cm
Težina-

Biografija

Katarina Kaća Grujić je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 20. maja 1992. godine u Beogradu. Živi sa majkom, ocem, sestrom i dve kuce u Beogradu.

Završila je privatnu gimnaziju, a nakon toga i Fakultet za medije i komunikaciju na Singidunumu.

2012. godine se takmičila u Zvezdama Granda i osvojila je osmo mesto. Od produkcije je dobila pesmu „Jedno đubre“ koja je postala veliki hit.

2014. godine je izbacila singl „Lutka“ koji je publika odlično prihvatila.

2015. godine je objavila numeru „Greška“ koja na you tube-u ima 27.173.266 pregleda.

Učešće na Farmi

2013. godine se takmičila u rijalitiju Farma. Započela je vezu sa stomatologom Borisom Stamenkovićem. Pokazala je da je vredna, ali i da voli da popije. Na imanju je bila u lošim odnosima sa Jelenom Golubović.

Privatni život

Pre ulaska na Farmu, mediji su pisali da je pevačica bila u vezi sa kolegom Milanom Mitrovićem.

Nakon toga bila je u vezi sa Borisom Stamenkovićem, a par se zabavljao do početka 2015. godine. Spekulisalo se da je Boris prevario Katarinu sa starletom Natašom Šavijom. Pevačica se posvađala sa manekenkom Sarom Trajanović jer je postala nerazdvojna sa njenim bivšim dečkom.

Usledila je veza sa Nemanjom Buhom, bratancem nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta. Katarina je izjavila da je njen dečko pažljiv i da je zaljubljena u njega.

Pevačica obožava da kuva. Komunikativna je i uvek spremna za akciju.

U sukobu je sa koleginicom Anicom Milenković koju je javno prozvala jer je do juče bila fino, seosko dete koje se pretvorilo u polugolu seks bombu.

Osim što je jedna od najatraktivnijih, Katarina je i jedna od najviših pevačica. Njena visina iznosi 182 cm. Ugradila je silikone u grudi i usne. Imala je problem sa glasnim žicama pa je morala da ih operiše.

Katarina Grujić na društvenim mrežama

FacebookKatarina @ Facebook
InstagramKatarina @ Instagram
TwitterKatarina @ Twitter
YoutubeKatarina @ YouTube