Milica Pavlović

Kratke informacije

Ime i prezimeMilica Pavlović
Datum rođenja11. avgust 1991.
Mesto rođenjaAjnzideln, Švajcarska
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePevačica
ŽanrFolk, pop
Visina-
Težina-

Biografija

Milica Pavlović je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 11. avgusta 1991. godine u Ajnzidelnu, gradu u Švajcarskoj. Poznata je po spektakularnim scenskim nastupima i jedna je od najtraženijih zvezda Grand produkcije.

Privatni život

Miličini roditelji su se razveli kad je bila mala, a otac je dobio starateljstvo. Međutim, on nije mogao da joj se posveti pa je sa svega tri meseca došla u Srbiju. Najveći deo detinjstva je provela sa babom Radom i dedom Vladimirom u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca.

Od malih nogu je učestvovala na raznim takmičenjima i pevala je u horu. Završila je srednju muzičku školu „Stanislav Binički“ u Leskovcu, teoretski odsek. Diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije na Megatrend univerzitetu, smer odnosi sa javnošću. Pohađala je školu pop muzike Aleksandre Radović.

Iako je poznata po provokativnim nastupima, Milica je 2012. godine izjavila da je nevina i da je, do tada, imala samo jednu vezu koja nije bila ozbiljna. Rekla je da čeka gospodina pravog koji će joj pružiti ljubav i podršku. Zbog toga se u medijima spekulisalo da li je naklonjena istom polu.

Komunikativna je i iskrena, a ne podnosi nepravdu i laž. U slobodno vreme voli da igra tenis, da pleše i da šeta. Njene omiljene pevačice su: Aleksandra Radović i Marija Šerifović.

Za Miličinu dobru liniju su zaslužni naporni treninzi. Mnogo voli slatkiše i ne uspeva da im odoli.

2011. godine Milica je doživela tešku saobraćajnu nesreću na putu iz Ciriha za Cug. Njen drug je izgubio kontrolu nad vozilom i pevačica je teško povredila levu ruku. Dva dana je ležala u bolnici jer nijedan doktor nije hteo da je operiše.

Karijera

2010. godine je učestvovala na Radijskom festivalu i izvela je numeru „Dođi“ koju je uradila Leontina Vukomanović.

2011/12. godine se prijavila za Zvezde Granda i osvojila je osmo mesto. Ubrzo je snimila numeru „Tango“ koja je u Hrvatskoj proglašena za folk hit godine i duet „Čili“ sa Dejanom Matićem.

2013. godine je izbacila singlove: „Pakleni plan“ i „Seksi Senorita“ za koje je snimila visokobudžetne spotove.

2014. godine je predstavila pesmu „Alibi“ kojom je najavila svoj prvi CD „Govor tela“. On je postao najprodavaniji u Srbiji za tu godinu. Pored pomenutih numera, na njemu su se našle i četiri nove: „Milimetar“, „Dominacija“, „Dve po dve“ i „Alter ego“. Na Oskaru popularnosti u Hrvatskoj je dobila nagradu za scenski nastup godine za pesmu „Dominacija“.

2015. godine je snimila numere: „Demantujem“ i „Selfie“.

2016. godine je objavila čak 7 singlova: „Još se branim ćutanjem“, „Istanbul“, „La fiesta“, „Dvostruka igra“, „Detektiv“,  „Ljubi, ljubi“ i „Baja papaja“ za koje je snimila provokativne spotove.

Milica Pavlović na društvenim mrežama

FacebookMilica @ Facebook
InstagramMilica @ Instagram
TwitterMilica @ Twitter
YoutubeMilica @ YouTube