Vuk Mob

Kratke informacije

Ime i prezimeVuk Mob
Datum rođenja28. januar 1990.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevač
ŽanrPop-folk
Visina-
Težina-

Biografija

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, je srpski pop-folk pevač, reper i tekstopisac. Rođen je 28. januara 1990. godine u Beogradu, gde ima i prebivalište.

Privatni život

Vukovu porodicu čine majka Snežana, otac Vule i braća Tadija i Vasilije. Ima dva psa, Lenu i Boleta. Svi zajedno žive u vili koja se nalazi u beogradskom naselju Žarkovo.

Vuk za sebe kaže da je narcis i ekscentrik. Pošto ima mnogo obaveza, u slobodno vreme igra igrice sa prijateljima. Zavistan je od društvenih mreža. Njegov drug je režiser David Ljubenović sa kim osmišlja spotove. Na snimanju jednog spota je bacio molotovljev koktel koji je odleteo u rasvetu i zamalo ih digao u vazduh.

Nezgoda

Sredinom 2016. godine reper je ranjen u pucnjavi ispred beogradskog splava „Šejk end šejk“. Njegov prijatelj Miloš Stevanović zvani Psiho, tatu-majstor i bivši bokser, se svađao sa dvojicom mladića, a jedan od njih je otišao do kola, uzeo pištolj i pogodio ga u noge, stomak i leđa sa 12 metaka. Jedan metak je prošao kroz Vukovo stopalo i pokidao neke nerve. Reper je ubrzo pušten na kućno lečenje. Iako se uspešno oporavio, i dalje oseća posledice.

Ljubavni život

Vuk je bio u strasnoj vezi sa starletom Tijanom Ajfon. 2015. godine su zajedno ušli u rijaliti Parovi. Nekoliko puta su se mirili i raskidali. Nakon toga su ostali u prijateljskim odnosima, ali u maju 2015. godine Tijana je izvređala Vuka na društvenim mrežama. Napisala je da je neuspela kopija Raste i da je zahvaljujući njoj poznat. Takođe mu je poručila da ne nudi novac redakcijama kako bi se o njemu pisalo, već da se njoj obrati za pomoć.

Mediji su pisali da su Vuk i pevačica Teodora Džehverović bili zajedno, ali on je ovo demantovao rekavši da su samo sarađivali.

U avgustu 2017. godine reper je objavio sliku sa devojkom na svom Instagram profilu. Njeno ime je Biljana i nije poznata javnosti.

Reper priznaje da je u vezama komplikovan i ljubomoran i da je njegov moto: „Nikome ne možeš da veruješ sto posto“. Takav stav ima jer se razočarao u neke prijatelje i devojke. Od poznatih ličnosti, najviše mu se dopada pevačica Rada Manojlović za koju kaže da je nešto posebno.

Karijera

2014. godine Vuk je izbacio singl „Zlato dijamanti“. Sarađivao je sa Đusom i nastale su pesme: „Voli me“ i „Slikaj se za mene“.

2015. godine je snimio numere: „Ferrari“, „Gusta mi magla“ i „Zbog nje“. Uradio je duete: „Zvezde plaču za nama“ sa Jala Bratom, „Mala je luda“ i „Kao ti“ sa Markom Morenom.

2016. godine je promovisao singlove: „Vatikan“ i „Moje oči lažu“, kao i duete: „Ona drži lovu“ (sa Markom Morenom i Mc Stojanom), „Nevaljala“ (sa Sandrom Afrikom), „Gadafi“ (sa Maus Makijem), „Greška“ (sa Markom Morenom) i „Manijak“ (sa grupom Trik FX).

2017. godine Vuk je objavio pesme: „E pa neka“, „Belo“, „Senke“ i „Kokaina“. Snimio je duete: „Hijena“ sa Teodorom Džehverović, „Iza tebe“ sa Sandrom Afrikom i „Duplo loši“ sa DJ Shone-tom i Gasttozz-om.

Većina njegovih spotova beleži milionske preglede na YouTube kanalu, a najpopularniji je duet „Nevaljala“ koji ima više od 26 miliona pregleda.

Vuk Mob na društvenim mrežama

FacebookVuk @ Facebook
InstagramVuk @ Instagram