Katarina Šišmanović

Kratke informacije

Ime i prezimeKatarina Šišmanović
Datum rođenja10. maj 1983.
Mesto rođenjaKragujevac
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeVoditeljka
Visina-
Težina-

Biografija

Katarina Šišmanović je srpska voditeljka. Rođena je 10. maja 1983. godine u Kragujevcu. Živi u Beogradu.

Završila je osnovnu školu i Prvu kragujevačku gimnaziju, a zatim je diplomirala na Faklutetu političkih nauka u Beogradu.

Postala je popularna vodeći emisiju „Sve za ljubav“ u kojoj je sa kolegom Milanom Kalinićem pokušavala da spoji ljude priređujući im razna iznenađenja.

Osim ove, vodila je sledeće emisije: „Impuls“ na RTS-u, „Zoom“ na 3K, „Casa Oaza“ na Studiu B i „Zdravo, zdravije“ na B92.

2015. godine se oprobala u ulozi glumice pa se našla u spotu Elene Risteske za pesmu „Doživotno“.

Njen moto je: „Razlika između nemogućeg i mogućeg nalazi se u čovekovoj odluci.“

Foto: Instagram/katarina_sismanovic

Privatni život

2008. godine Katarina je bila u vezi sa srpskim „kraljem bakra“ Milanom Popovićem, bivšim Severininim verenikom, koji je od nje stariji sedamnaest godina.

2009. godine se zabavljala sa direktorom producentske kuće „Emotion“, Goranom Stamenkovićem Gošom, ali su ubrzo raskinuli.

Krajem 2009. godine Katarina se udala za osam godina starijeg slovenačkog investitora Dejana Kitića. Prvo su se venčali na romantičnoj ceremoniji u Dominikanskoj Republici, a zatim u crkvi u Srbiji. Njihov brak je trajao godinu i po dana.

Dejan je živeo u Sloveniji, a Katarina u Beogradu pa su krajem 2010. godine shvatili da je najbolje da se rastanu. To se odužilo jer voditeljkin bivši muž u početku nije odgovarao na pozive advokata. Ipak, krajem 2011. godine su potpisali papire za razvod i ostali su u prijateljskim odnosima.

Početkom 2012. godine u medijima se spekulisalo da je obnovila vezu sa Goranom Stamenkovićem. Takođe su pisali da je sredinom 2012. godine na letu Beograd – Ljubljana Katarina upoznala Slovenca Domena Zadraveca koji radi za jednu od najpoznatijih konsalting kuća na svetu. On je bio oduševljen njome i ubrzo su započeli vezu. Iste godine su je povezivali sa Dušanom Bajatovićem, generalnim direktorom „Srbijagasa“ i jednim od najpoželjnijih neženja u Srbiji.

Početkom 2015. godine Katarina i Goran su u Dubaiju proslavili dvogodišnjicu obnovljene romanse. U decembru 2016 su raskinuli.

Nije aktivna na društvenim mrežama, ali s’ vremena na vreme objavljuje fotografije koje pokazuju zašto je mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih srpskih voditeljki. Za njenu savršenu liniju su zaslužni naporni treninzi.

Izjavila je da bi volela da ima decu i da razmišlja o majčinstvu.

Katarina Šišmanović na društvenim mrežama

FacebookKatarina @ Facebook
InstagramKatarina @ Facebook