Milojko Božić

Kratke informacije

Ime i prezimeMilojko Božić
Datum rođenja8. maj 1945.
Mesto rođenjaPožega
DržavaSrbija
PrebivalištePilatovići
ZanimanjePenzioner

Biografija

Milojko Božić je učesnik sedme sezone rijaliti šoua „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođen je 8. maja 1945. godine u Požegi u Srbiji. Živi u selu Pilatovići u okolini Požege.

Postao je poznat po vezi sa 53 godine mlađom devojkom Milijanom Bogdanović. Prvi put pojavili su se u emisiji „Nećete verovati“ Gvozdena Nikolića u Glasu zapadne Srbije.

Posle toga priča o paru iz Pilatovića brzo se proširila Srbijom, pa čak i svetom. Novinari su Milojka i njegovu devojku Milijanu posećivali u selu, a oni nisu prestajali da intrigiraju javnost.

Zbog velikog interesovanja javnosti za neobičnu vezu sa velikom razlikom u godinama Milojko je sa Milijanom dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju „Parovi“. Par je ponudu prihvatio pa su Milojko i Milijana ušli u rijaliti u martu 2019. godine.

Milojko, iako je imao zdravstvenih problema, pohvalio se da su svi u njegovoj porodici dugovečni. Nada se da je i on nasledio taj gen i da će još dugo godina uživati u svojoj ljubavi sa mnogo mlađom devojkom. Čak je izrazio i želju da sa Milijanom, koja ima samo 21 godinu, ima dete.

Par je zakazao i svadbu za septembar, ali neće moći da se venčaju u crkvi zbog velike razlike u godinama. To im nije teško palo i rekli su da će imati građansko venčanje.

Ljubavna veza sa Milijanom

Milojko je zavoleo Milijanu kada se brinula o njemu u bolnici posle veoma teške operacije. On je srčani bolesnik i ima ugrađen bajpas. Pomogla mu je kad mu je bilo najteže u životu i on je osetio ljubav prema 53 godine mlađoj devojci iz komšiluka. Rekao je da je ona tada ušla u njegovu dušu i srce i da će je voleti celi život.

Milojko je bio u vezi sa Milijanom i prije operacije, kada je ona imala 18 godina. Bili su zajedno neko vreme, ali su se po Milojkovim rečima rastali jer je ona bila veoma mlada. Kada je Milijana saznala da njen bivši momak ima zdravstvene probleme i da zbog problema sa srcem leži u bolničkoj sobi, odmah mu se ponovo javila. Tako su obnovili svoju ljubavnu romansu.

Milojko je u početku govorio Milijani da on nije za nju, da treba naći mlađeg muškarca, ali Milijana to nije prihvatala. Njoj se dopao Milojko iako je mnogo stariji od nje, njenih roditelja, a samo četiri godine mlađi od njene bake Danice sa kojom je odrasla u selu.

Zakazali su svadbu za 7. septembar. Milojko je rekao da ljubav ne bira godine i ne zna za granice, da je Milijana njegova najveća ljubav u životu. Nikada se nije posramio zbog veze sa Milijanom. Veoma vodi računa o sebi, o svojoj higijeni, odeći, a sve to kako bi bio lep za svoju 21-godišnju devojku.

U emisiji „Parograf“ na Hepi televiziji Milojko je ispričao da nije imao tremu kada je prvu put imao seks sa Milijanom. Posle operacije kardiolog mu je rekao da može imati seksualne odnose sa svojom devojkom, ali jednom sedmično, i da se pazi.

Nikada nijednu ženu nije voleo više od Milijane. On smatra da mu je Milijana spasila život. Dugo vremena je odugovlačio operaciju srca i ona ga je nagovorila da se operiše u poslednji čas. Milojko ima kuću u selu i stan. U Parovima je rekao da će kuću prepisati Milijani, a stan ostaviti kćerci. Milijana je rekla da bi Milojku zamerila kada to ne bi uradio.

Milojko se u početku čuo sa Milijaninim roditeljima i rekao je da su ga oni prihvatili za zeta. Kada se vest o njihovoj ljubavi pojavila u medijima njeni roditelji su to teško podneli. Majka se pomirila sa tim, a otac je pobesneo i na kraju dobio sudsku zabranu prilaska Milijani.

Nepristojne ponude i ljubomora

Kada su postali poznati Milojko i Milijana kažu da su dobijali razne nepristojne ponude. Jedna od ponuda stigla je i iz Crne Gore za grupni seks, ali je nisu prihvatili. Milojku su počele da pišu žene na društvenim mrežama, ali i Milijani mnogi muškarci koji bi želeli da pored sebe imaju mladu, lepu i zgodnu devojku kao što je ona.

Da razlozi za obostranu ljubomoru nisu bili samo oni virtuelne prirode Milojko je više puta rekao. U rijalitiju je ispričao da mu je sveštenik koji je dolazio u njegovu kuću pokušao da preotme Milijanu. Mnoge je ova njegova tvrdnja iznenadila. Takođe, nije mu prijalo kada ih posećuje jedan njegov prijatelj, nekoliko godina mlađi od njega, a koji je ranije bio u vezi sa Milijanom.

Porodični život

Milojko iza sebe ima dva propala braka i troje dece. Njegova deca znaju da on živi sa Milijanom i on od njih ništa ne krije. Njegova najstarija kćerka Jasna Božić je novinarka u Beogradu. Sin je menadžer i takođe živi u Beogradu. Sa sinom se ne čuje često, a poslednji put su se čuli pre šest meseci kako je Milojko ispričao u rijalitiju.

Milojko je razveden već 28 godina. Kada se razveo njegov sin je tada imao pet godina. Milojko je rekao da je njegova bivša supruga branila da viđa sina. Sa kćerkama se ipak viđao, ali sa sinom nema najbolji odnos. Jedna njegova kćerka živi u inostranstvu i podržava njegovu vezu.

Sin i kćerka Jasna se nikada kako je rekao nisu javno izjasnili da li podržavaju njegovu vezu.

Milojko je rekao da će svoju decu pozvati na svadbu sa Milijanom. Milojkova deca su starija od njegove devojke Milijane. Želja mu je da se kao roditelj ostvari po četvrti put i ima dete sa Milijanom.

Posao

Milojko se bavio muzikom. Svirao je harmoniku. Radio je u jednoj firmi u Beogradu boje i lakovi i doživeo povredu na radu. Vrlo mlad je otišao u invalidsku penziju. Radio je i u kockarnici u Beogradu. Kao mlad važio je za zavodnika i imao je mnogo žena u životu. U selu ima manju kuću, a u Beogradu stan. Ima penziju od 40 000 dinara, a dodatni prihod mu je i mesečna kiriju od stana u Beogradu koji iznajmljuje. Od tog novca živi sa Milijanom u kući u selu. Imaju svoju baštu sa povrćem i cvetnjak.

Učešće u rijalitiju

Milojko je u rijalitiju pokazao da je veoma ljubomoran na Milijanin kontakt i druženje sa drugim muškarcima. Želeo je da njegova devojka provodi vreme sa njim po celi dan i noć, a čim bi se ona malo odvojila od njega on je iskazivao ljubomoru koja je bila praćena svađama najpoznatijeg srpskog para.

Najviše mu je smetalo Milijanino flertovanje sa Aleksandrom Požgajom. Učesnici su brinuli za njegovo zdravstveno stanje jer zbog srčanih problema ne sme da se izlaže stresu. Tako su počeli „problemi u raju“ kod Milojka i Milijane.

Ona je Milojku zapretila da će ga ostaviti i da neće više biti zajedno kada izađu iz rijalitija ukoliko on nastavi da ljubomoriše. Milijana je počela da govori da je Milojko „psihički uništava“ i guši zbog svoje ljubomore. Milojko je otišao korak dalje pa svojoj dragoj poručio da bi voleo da „umre u rijalitiju“ zbog Požgaja koji ga stalno provocira.

Ipak, Milojko je priznao novinarima da i kada bi ga Milijana prevarila, on bi joj to oprostio jer je voli.

Milojko Božić na društvenim mrežama

FacebookMilojko @ Facebook
InstagramMilojko @ Instagram