Milutin Radosavljević Mili

Kratke informacije

Ime i prezimeMilutin Radosavljević Mili
Datum rođenja6. februar 1985.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeTrgovac

Biografija

Milutin Radosavljević Mili je trgovac i učesnik rijalitija „Snajke“ i „Parovi“ koji se emituju na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Rođen je u 6. februara 1985. godine u Beogradu. U srpskoj prestonici i danas živi i radi.

Pre učešća u rijalitiju, bio je prepoznatljivo lice na ulicama Beograda jer je radio kao ulični trgovac sa markiranom odećom. Tim poslom bavio se, baš kao i njegov otac koji je poznat kao Rakac.

Život na ulici Milija je naučio da se snalazi u svim situacijama i stekne mnogo iskustva. Sve to pokazao je u rijalitiju kao takmičar što je gledaocima bilo interesantno.

Kao dete ulice, kojeg je majka ostavila kada je imao samo tri meseca, Mili je čeznuo za ljubavlju i pažnjom. Imao je problema sa kockom, za koju mnogi kažu da je, uz alkohol, njegov najveći porok. Milutin je romskog porekla.

Detinjstvo i odrastanje

Rođen je 6. februara 1985. godine u Beogradu u jednoj romskoj porodici. Odmah po njegovom rođenju, samo tri meseca posle, majka ga je ostavila. Othranili su ga baka i otac. Sve to Milija je mnogo bolelo i o tome je često javno pričao.

Majku je video dva puta u životu jednom kada je imao 7 i drugi put kada je imao 17 godina. Ima polubrata koji je rođen 1995. godine. Kada je u pitanju porodica sa majčine strane, u kontaktu je samo sa bakom i dedom. Sa njima o svojoj majci nikada ne priča. Mili je rekao da se njegov polubrat, kojeg je njegova majka stekla sa jednim Italijanom, raspitivao za njega. Međutim, video ga je samo jednom u životu.

U rijalitiju je ispričao kako ga je majka prevarila kada je imao 17 godina. Ona je od njega tražila određene papire kako bi retroaktivno uzela dečiji dodatak jer je prijavila da ga je izdržavala. Mili ne krivi majku što ga je ostavila i otišla u Švajcarsku, gde i danas živi, jer smatra da je otišla „trbuhom za kruhom“.

Inače, njegov otac Rakac od njegove majke bio je stariji 11 godina. Mili je govorio da je njegova majka bila veoma mlada kada ga je rodila i da on nju može da razume.

Od malih nogu snalazio se sam na ulici. Pričao je da mu nije bila nepoznanica n ida prespava na klupi ili u parku, pod vedrim nebom. Tajne ulične trgovine učio je od svog oca i tako zarađivao za život, još kao mladić. I pored svega, trenirao je košarku. Do svoje 15 godine nije zapalio nijednu cigaretu, a kasnije je, kako je rekao, osetio „život ulice“ i stekao poroke.

Karijera u rijalitiju

U rijaliti je uplovio, kako sam kaže, sasvim slučajno. Prvi put publika ga je videla na malim ekranima na žurci u rijalitiju „Snajke“ na Hepi televiziji. S obzirom da je publici bio zanimljiv, ostao je u rijalitiju i posle žurke. Iz „Snajki“ je ušao u rijaliti „Parovi“ i od tada je ovaj rijaliti bez njega gotovo nezamisliv.

Rijaliti krštenje

Zanimljivo, Mili je verovatno jedini takmičar rijalitija koji se krstio u crkvi, uživo pred tv kamerama. Naime, on se izjašnjava kao pravoslavac, ali mu je bilo žao što ga njegova porodica nikada nije krstila u crkvi.

Požalio se jednoj od voditeljki – Vesni Vukelić Vendi. S obzirom da je Vendi veoma posvećena veri, savetovala ga je da ako to istinski želi – i uradi. On je Vendi uzeo za kumu i krstio se u crkvi.

Ljubav u rijalitiju

Publika pored malih ekrana pratila je Milijevu vezu sa Mirelom Lapanović, Marijanom Marković i Meom Bond.

Često su ga učesnici „Parova“ znali okarakterisati kao nekog ko se prema žena ponaša agresivnije. Mili je rekao da to nije istina. U želji da svojoj devojci ili dragoj osobi ukaže šta je najbolje za njih možda nekada drugim deluje tako u raspravi, ali tvrdi da nikada ne bi ženu udario. Ipak, u srpskim tabloidima izlazili su razni naslovi da se fizički obračunao sa svojom devojkom Marijanom koja je završila u urgentnom centru.

Veza sa Marijanom Marković

Njegovo učešće u šestoj, a naročito u sedmoj sezoni „Parova“ obeležila je ljubavna veza sa takmičarkom Marijanom Marković. Prvi put par se poljubio u šestoj sezoni „Parova“. Sedili su za stolom, tokom svadbe ukućana Aleksandre Vasiljević i Vuka Đuričića, i poljubac se desio. Tada su shvatili da su već odavno zaljubljeni jedno u drugo, ali nisu nastavili svoj uvezu zbog raznih provokacija drugih takmičara.

Kada su izašli iz rijalitija, Marijana se javila Miliju i on isu otpočeli vezu koja je bila vrlo turbulentna. Pred Milijev ulazak u rijaliti, on isu raskinuli, ali su se i pomirili tokom njegovog boravka u vili „Parova“. Kasnije je i Marijana postala takmičar i njihovu vezu u rijalitiju obeležila je ljubav, ali i ljubomorne scene i svađe. Njihova veza, uprkos planovima o zajedničkom životu, nije opstala.

Problemi sa kockom

Za kocku kaže da je njegova strast. Iako je na kocki dobijao ogroman novac, vrlo često ga je i gubio. Zbog kocke se zaduživao, a mnogi su govorili da u rijalitiju traži utočište kako bi se spasao od zelenaša koji žele da naplate svoj dug. On je to negirao.

Bio je u vezi sa više imućnih žena. Kada je bio u finansijskoj krizi one se nisu ustručavale da mu pomognu. Pomagale su čak i ako su u pitanju njegovi dugovi. Jedna gospođa mu je dala čak 30 000 eura kako bi vratio kockarski dug.

Tokom njegovog učešća u rijalitiju mnogi takmičari su govorili da su zelenaši Milutina čak i „gepekovali“ zbog kockarskog duga. Odnosno, da su ga ulicama Beograda vozili u gepeku automobila kako bi ga uplašili da što pre vrati svoj kockarski dug. Mili je rekao da to nije istina.

„Život ulice“

„Život ulice“ i doživljaji koje je javno pričao u rijalitiju publiku pored malih ekrana su nasmejali, ali i rasplakali. S obzirom da je krao, pričao je i anegdote iz svojih krađa dok je boravio u Marbelji u Španiji. On i njegov drug krenuli su u jedan klub da kradu jakne. Sedeli su, popili piće, a kada su krenuli njegov drug je ukrao jednu kožnu jaknu. Kada su izašli, shvatili su ustvari da je to Milijeva jakna. To je bila jedna od najkomičnijih krađa.

Bilo je i onih trenutaka kada je mislio da je to njegov poslednji dan u životu. Jedan od njih je bio u Crnoj Gori. Kada je bio na letovanju u Crnoj Gori sletio u provaliju, a spasila ga je Gorska služba spasavanja. Tada je mislio da je to njegov kraj. Njegovi drugovi mu nisu verovali sve dok nisu pročitali u novinama šta se dogodilo.

Ljubavni život

Devojka sa kojom je bio u vezi, a koju publika nije videla na malim ekranima u rijalitiju, je „violinistkinja“. Veza se neslavno završila, a Mili je ispričao da je zbog njene posesivnosti ova veza propala. On je u nju bio veoma zaljubljen i spreman da se baš tu „skrasi“ i osnuje porodicu. Imao je mnogo devojaka. Uvek ističe da je odličan ljubavnik i „veoma obdaren“. To su čak i proveravali neki od učesnika rijalitija i potvrdili njegove reči.

Milutin Radosavljević Mili na društvenim mrežama

FacebookMilutin @ Facebook
InstagramMilutin @ Instagram