Sanja Kužet

Kratke informacije

Ime i prezimeSanja Kužet
Datum rođenja9. avgust 1983.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeVoditeljka
Visina175 cm
Težina-

Biografija

Sanja Kužet je srpska voditeljka. Rođena je u 9. avgusta 1983. godine u Beogradu, gde i živi.

Karijera

Karijeru je započela 2003. godine. Na TV Pinku je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu.

2012. godine je postala Bingo devojka i vodila je ovu igru na sreću.

Usledio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. U maju 2014. godine Sanja je bila bolesna pa ju je zamenila koleginica Dragana Katić. Ubrzo se oporavila i vratila na male ekrane.

U septembru 2016. godine je otišla na trudničko bolovanje, a u „Zvezdama Granda“ ju je zamenila koleginica Sanja Ćulibrk.

Sanja se oprobala i kao glumica. 2006. godine je tumačila ulogu Senke u tinejdžerskoj horor-komediji. Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“.

Privatni život

Sanjin otac je Dalmatinac, a majka Crnogorka. Ima i godinu dana stariju sestru.

Pohađala je osnovnu muzičku školu, odsek klavir, i Dvanaestu beogradsku gimnaziju. Studirala je geografiju i završila je međunarodnu poslovnu ekonomiju. Bavila se plesom, modelingom i glumom. Bila je u spotu Rođe Raičevića.

Sanja je bila godinu dana u braku sa Zoranom Piperom. 2009. godine je rodila sina koga je nazvala Andrija. Par je odlučio da se razvede i ostali su u dobrim odnosima.

Mediji su je povezali sa šefom orkestra Grand produkcije Aleksandrom Sofronijevićem, ali voditeljka ovo nije potvrdila.

2014. godine je započela vezu sa dve godine starijim Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga domaćeg predstavništva kompanije „Pežo“. Sanja i Nemanja su bili zajedno kada su imali dvadeset godina, ali svako je otišao na svoju stranu. Ponovo su se sreli nakon deset godina i nastavili su tamo gde su stali.

Sredinom 2016. godine voditeljka je zatrudnela i saznala je da ponovo čeka sina.

Sanja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih voditeljki na našim prostorima. Liniju održava redovnim vežbanjem, ali se ne opterećuje izgledom. Prati modu i na snimanjima oblači elegantne toalete, dok je privatno najčešće u trenerkama, džinsu i bez šminke.

Sanja Kužet na društvenim mrežama

FacebookSanja @ Facebook
InstagramSanja @ Instagram