Zorica Marković (1967)

Kratke informacije

Ime i prezimeZorica Marković (1967)
Datum rođenja13. Oktobar 1967.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeKuvar

Biografija

Zorica Marković je jedna od učesnica „Farme 2016“ rođena 13. oktobra 1967. godine u Beogradu. Javnosti je postala poznata učešćem u Velikom Bratu 2015. godine, kada su je mnogi mešali sa imenjakinjom, turbo-folk pevačicom i višestrukom učesnicom rijalitija, Zoricom Marković.

Završila je srednju školu za kuvara, a obišla je svet pevajući našim gastarbajterima. Živela je u Nemačkoj i držala kafanu sve do 1994. godine kada se vratila u Srbiju. Pre 6 godina je prestala da se bavi ovim poslom i oprobala se kao kuvarica, a pošto je zainteresovana za organske proizvode, u slobodno vreme gaji voće i povrće.

Srećno je udata za čoveka koga je upoznala u kafani i na prvi pogled se u njega zaljubila. Privlačnim smatra muškarce koji imaju šarm i dobar parfem. Za sebe kaže da je energična, da voli da bude glavna i da je puna ljubavi, čak i za svoje neprijatelje. Mužu bi oprostila prevaru, ali bi je i skupo naplatila.

Ima dvoje dece, sina iz vanbračne zajednice i ćerku od šest godina iz sadašnjeg braka. Sa suprugom je učestvovala u programu „Moja kuhinja, moja pravila“ u kome su osvojili glavnu nagradu.