Anja Blagojević (Anja Blaa)

Kratke informacije

Ime i prezimeAnja Blagojević (Anja Blaa)
Datum rođenja20. februara 2000.
Mesto rođenjaDoboj
DržavaBosna i Hercegovina
PrebivališteBeograd
ZanimanjeModel, influenserka i fitnes instruktorka

Biografija

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Blaa je bosanskohercegovački i srpski model, influenserka i fitnes instruktorka. Prepoznatljivost je stekla ušavši u emotivnu vezu sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Rođena je 20. februara 2000. godine u Doboju. Živi i radi u Beogradu.

Anja je u fokus javnosti dospela 2021. godine kada je Bogdan Ilić objavio da su zajedno. Počeli su da snimaju klipove za njegov kanal, a nakon toga je i Anja otvorila vlastiti koji je do avgusta 2023. godine skupio 230 hiljada pratilaca.

Još veću popularnost Anja uživa na „Instagramu“, gde je prati 955 hiljada mladih ljudi, te „Tik-Toku“ gde ima oko 740 hiljada pratilaca.

Detinjstvo i obrazovanje

Anja Blagojević je rođena 2000. godine u Doboju. U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu. Uz jednom videu je kazala da je kao mala maštala da studira arhitekturu ili akademiju likovnih umetnosti.

Posle srednje škole je ipak upisala Visoku zdravstveno-sanitarnu školu strukovnih studija u Zemunu, smer Strukovni nutricionista dijetetičar.

Govori engleski i nemački jezik.

Karijera

Anja Blagojević je već sa 17 godina počela ozbiljno da trenira. Završila je IFBB fitnes kurs i proučivši pravilnu prehranu počela je vlastiti preobražaj. Kao sertifikovani kondicioni trener, počela je da radi i sa drugima.

Prema pisanju medija, Anja se ranije pojavljivala u spotovima regionalnih muzičara, a onda se posvetila društvenim mrežama.

Anja na društvenoj mreži „Instagram“ ima 955 hiljada pratilaca. Nema problem da se slika u provokativnom donjem vešu, a sudeći po komentarima, njenim pratiocima se upravo ovakve fotografije najviše dopadaju.

Osim toga, najviše „lajkova“ imaju slike koje objavljuje sa svojim dečkom, Bogdanom Ilićem.

Svoju popularnost na društvenim mrežama, mlada influenserka uspela je dobro da unovči. Jednom prilikom je njen dečko kazao da Anja odlično zarađuje radeći svoj posao, kako bi pokazao da nisu zajedno iz interesa.

Pored ličnog, Anja ima i „Instagram“ profil posvećen treninzima. On nosi naziv „anjablaafitness“ i ima skoro 70 hiljada pratilaca.

Na „TikToku“ je prati skoro 740 hiljada ljudi, a njeni postovi beleže više od 33 miliona „lajkova“.

Premda je najmanje aktivna na „JuTjubu“ njen profil prati 230 hiljada mladih ljudi iz celog regiona. Za 32 objavljena videa Anja je „zaradila“ skoro 27 miliona pregleda na ovoj internet platformi.

Prvi video je objavila 24. marta 2021. godine. Klip pod nazivom „Stavila sam silikone u usne – prenkujem Baku Praseta! *poludio je*“ joj je za dve i po godine doneo 1.7 miliona pregleda.

Najpopularniji video na kanalu sa 2.6 miliona pregleda nosi naziv „Dan sa Obijem – učim ga da pliva *nagutao se vode*“.

Privatni život

Anja Blagojević je rođena i odrasla u Doboju. Posle srednje škole se preselila u Beograd, te upisala višu školu u Zemunu. U fokus javnosti dospela je krajem aprila 2021. godine kada je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase na svom „JuTjub“ kanalu objavio da su u vezi godinu dana.

Anja se do tada s vremena na vreme pojavljivala u njegovim klipovima, međutim, lice joj je uvek bilo sakriveno, tako da gledaoci nisu mogli da otkriju njen identitet.

Par je nakon Bogdanovog video „Naših godinu dana“ počeo redovno da snima zajedno, a takvi klipovi su beležili veliku gledanost. Mnoge njihove pratioce zanimao je svaki segment života mladog para. Snimali su svoju svakodnevnicu, odlaske na večere, putovanja i slično.

Zato je mnoge šokirala vest koju je Bogdan objavio. Naime, on je na društvenim mrežama početkom 2022. godine izjavio da nisu više zajedno, te da je boravak u Amsterdamu bilo njihovo oproštajno putovanje.

On se nakon toga na neko vreme povukao sa društvenih mreža i javnog života. Nakon što se vratio, ispričao je svojim pratiocima zašto nije više sa Anjom, te da ni jednom od njih dvoje nije lako jer još uvek gaje snažne emocije jedno prema drugome.

Posle izvesnog vremena Anja je ponovo počela da se pojavljuje u njegovim „lajvovima“ i klipovima. Mnogi su navijali da se par pomiri, a u decembru 2022. godine se to i dogodilo.

Priznali su svojim obožavaocima da su ponovo zajedno i da će da žive skupa u stanu koji je Bogdan iznajmio u Beogradu na vodi. Bogdan je u januaru 2023. godine pokazao svojim pratiocima njihov novi dom u elitnom beogradskom naselju.

Anja Blagojević (Anja Blaa) na društvenim mrežama

FacebookAnja @ Facebook
InstagramAnja @ Instagram
YoutubeAnja @ YouTube