Marija Jakovljević

Kratke informacije

Ime i prezimeMarija Jakovljević
Datum rođenja27. novembar 1998.
Mesto rođenjaSvilajnac
DržavaSrbija
PrebivališteSvilajnac
ZanimanjeManekenka

Biografija

Marija Jakovljević je internet zvezda i manekenka. Rođena je 27. novembra 1998. godine u Svilajncu. Bivša je devojka jutjubera, višestrukog rijaliti pobednika i muzičara Nenada Marinkovića Gasttozza.

Mariju bi mnogi opisali kao „običnu devojku iz komšiluka“. Lepa, pristojna, sa prepoznatljivim širokim osmehom i dugom kovrdžavom kosom, vrlo brzo je zadobila simpatije korisnika Jutjuba (YouTube).

Bila je u dugogodišnjoj vezi sa Gasttozzom, a mnogi kažu da je ona bila i ostala njegova najveća životna ljubav. Marija je sa svojim dečkom Nenadom živela na relaciji Svilajnac – Pariz. Student je psihologije, a bavi se i manekenstvom.

Detinjstvo i odrastanje

Odrasla je u tradicionalnoj srpskoj porodici u Svilajncu u Srbiji. Rođena je 27. novembra 1998. godine. U Svilajncu je završila osnovnu i srednju školu. Kada se iz Pariza vratila u Srbiju, upisala je studije Psihologije.

Veza sa Gasttozzom

Marija se od početka svoje srednje škole počela zabavljati sa Nenadom Marinkovićem, koji će kasnije postati popularniji kao Gasttozz. Iako su bili veoma mladi kada su započeli vezu, par je opstao zajedno dugi niz godina.

S obzirom da je Gasttozzova majka Goca živela i radila u Parizu, Marija i njen dečko odlučili su da se presele tamo kod njegove majke, da rade i pokušaju da ostvare svoje mladalačke snove. U tome su imali apsolutnu podršku svojih roditelja.

Njih dvoje su na svoju vezu gledali kao na brak. s obzirom da su i živeli zajedno u Parizu sa Gasttozzovom majkom koja je na Mariju gledala kao na svoje dete.

Nikada se nisu razdvajali i uvek su svugde išli zajedno, od noćnih izlazaka, kupovine, do zajedničke šetnje i posete rodbini.

Kasnije su počele određene prepirke i svađe, pa je Marija otišla za Beograd. Nekoliko meseci posle Gasttozz je krenuo za Marijom u Beograd. Međutim, do pomirenja, kao ranije, nije došlo. On je počeo da se viđa i sa drugim devojkama, a kasnije je ušao u rijaliti „Parovi“ što je definitivno označilo kraj njihove ljubavi. To je bilo 2015. godine i tada je Marijina popularnost vrtoglavo porasla. Svi su pričali o Gasttozzovoj velikoj ljubavi.

U tom rijalitiju, sada već bivši Marijin momak,  pričao je kako nikada nije preboleo Mariju i kako je ona njegova najveća ljubav. S obzirom da je u tom rijalitiju, iz sezone u sezonu, bio jedan od favorita i neko koga je publika veoma zavolela, te je stekao armiju fanova pod nazivom „Burazengije“ tako je porasla i Marijina popularnost. Gasttozzovo učešće u rijalitiju obeležile su i ljubavi sa poznatim devojkama, ali se svaka od tih ljubavi neslavno završila.

Inače, Gasttozz je u rijalitiju ispričao i to da je Marija toliko lepa devojka, da kada šeta sa njom ulicama Pariza, svi se okreću i posmatraju njenu lepotu. Mnogo se plašio da joj se ne dogodi nešto ružno, pa joj nije dozvoljavao da radi u Parizu.

Kada je 2017. godine Nenadu umrla majka Marija je došla na sahranu i celo vreme stajala sa Nenadom pored kovčega njegove majke. Iako su se rastali, Marija i Nenad ostali su prijatelji za celi život i ona je došla da mu pruži podršku i da bude tu za njega.

U tom periodu, Gasttozz se zabavljao sa jednom devojkom iz rijalitija „Parovi“, Zoricom Dukić, koju njegova majka i nije baš mnogo volela. To što je Marija bila uz Gasttozza na sahrani Zorici je zasmetalo, a par je nedugo posle toga i raskinuo.

U medijima se spekulisalo da su se Marija i Nenad tada pomirili, ali par to nikada nije potvrdio. Gasttozz je kasnije ponovo ušao u rijaliti, a o Mariji je uvek govorio sa mnogo poštovanja.

Zanimljivo je i da Gsttozzovi fanovi Mariju uvek izdvajaju kao jedinu pravu devojku za njega i kao jedinu koja zaslužuje njegovu ljubav u potpunosti.

Internet zvezda

Marija je sa Gasttozzom snimala video klipove za Jutjub. U tim video klipovima par se zezao i pričao na teme iz svakodnevnog života, ali na vrlo komičan način. Tako su zadobili simpatije svoje publike i pratioce na Jutjubu, a kasnije i na drugim društvenim mrežama.

Jedan od njihovih klipova, koji je imao veći broj pregleda, je i kako da se ljubite sa devojkom? U ovom klipu Marija i Gasttozz su demonstrirali tinejdžerima kako da se ljube i koje početničke greške nikako ne smeju da urade. Do detalja su objasnili na koji način dečko može poljubiti devojku i kako to da uradi na, po njima, najbolji način.

Tako su se tokom celog videa ljubili i zezali, i uz sve to, komentarisali lsvai pokret i jubljenje što je tinejdžerima bilo vrlo simpatično.

Osim ovog, Marija i Gasttozz snimili su mnogo drugih klipova na razne teme. Marija je tako postala poznata i prepoznatljiva zahvaljujući svom dečku jutjuberu.