Teodora Kaćanski

Kratke informacije

Ime i prezimeTeodora Kaćanski
Datum rođenja1986.
Mesto rođenjaNovi Sad
Datum smrti22. novembar 2016.
Mesto smrtiNovi Sad
DržavaSrbija
ZanimanjeFitnes instruktor, model

Biografija

Teodora Kaćanski je bila srpska fitnes instruktorka, model i lični trener sa prebivalištem u Novom Sadu, gde je i rođena 1986.

Završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na univerzitetu u Novom Sadu, a bila zaposlena u „Livada“ centru kao instruktor fitnesa. Bila je poznata po promociji zdravog načina života, kojeg se i sama pridržavala.

Radila je i kao model. Nosila je više kolekcija, a istakela se u domaćim medijima saradnjom sa dizajnerkama Janom i Jovanom Šolajom, te Lagamijem.

Zajedno sa prijateljicom Natašom Šešić je jedno vreme bila vlasnik agencije „Tufna“ – 2009. godine, gde su se bavile organizacijom venčanja. Glavni moto im je bio „Zadatak mladenaca je da uživaju“.

Među prijateljima je bila omiljena i poznata pod nadimkom Boba, a nekad i Bobica. Malo je poznata činjenica da je bila i filantrop, te vrlo često pomagala siromašnim i osobama sa poteškoćama u razvoju. Učestvovala je i u donatorskim večerima.

19. 11. 2016. nepoznati napadač je ispalio u nju 5 hitaca, a zatim pobegao. To se desilo u naselju Telep u Novom Sadu, dok je izlazila iz automobila ispred zgrade gde je živela sa momkom Nenadom Stevićem.

22. 11. 2016. je izgubila bitku sa životom zbog nanešenih povreda.

Teodora Kaćanski na društvenim mrežama

FacebookTeodora @ Facebook
InstagramTeodora @ Instagram