Dunja Popović

Kratke informacije

Ime i prezimeDunja Popović
Datum rođenja2. mart 1991.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica, profesor
ŽanrPop-folk
Visina-
Težina-

Biografija

Dunja Popović je srpska pop-folk pevačica koja je prepoznatljivost stekla učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Rođena je 2. marta 1991. godine u Beogradu. Živi u Obrenovcu.

Karijera

Dunja Popović je 2015. godine prošla audiciju i takmičila se u“Zvezdama Granda“. Stigla je do petog kruga i mnogi su smatrali da ima velike šanse da pobedi, ali tokom snimanja jedne emisije, burno je reagovarala na kritike Marije Šerifović i napustila je studio zbog čega je diskvalifikovana.

Izjavila je da nije prikazana cela emisija i da je to uradila jer nije želela da trpi uvrede.

Krajem 2016. godine je objavila singl „Incidentna“ za koji je uradila spot.

Dunja mnogo pažnje posvećuje svojim nastupima i uvek se trudi da stajlingom upotpuni pesme koje izvodi. Sama smišlja kreacije koje šije njena krojačica. Ne smeta joj što je upoređuju sa Severinom, a uzor joj je Lepa Brena.

Pevačica pored nastupa, snima i obrade popularnih pesama i objavljuje ih na svojim profilima na društvenim mrežama. Samo na „Instagramu“ je prati preko 16 hiljada ljudi, dok na „Fejsbuku“ („Facebook“) ima preko 21 hiljadu pratilaca.

Privatni život

Završila je Učiteljski fakultet i po zanimanju je diplomirani profesor razredne nastave.

Dunja je bila u dugogodišnjoj vezi sa advokatom Vladimirom Živkovićem koji ne voli da se eksponira u javnosti. U maju 2016. godine je zatrudnela, a u oktobru su se venčali. 23. februara 2017. godine je rodila dečaka kome su dali ime Viktor.

Smatra da su njene vrline to što je iskrena, duhovita, predusretljiva i požrtvovana, a mane to što je lenja i tvrdoglava.

Aktivna je na društvenim mrežama gde je prati veliki broj obožavalaca.

Premda je bila prepoznatljiva kao plavuša, Dunja je promenila boju kose u crnu i skoro u potpunosti promenila stajling.

Dunja Popović na društvenim mrežama

FacebookDunja @ Facebook
InstagramDunja @ Instagram
TwitterDunja @ Twitter