Marina Visković

Kratke informacije

Ime i prezimeMarina Visković
Datum rođenja26. februar 1988.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk
Visina-
Težina-

Biografija

Marina Visković je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 26. februara 1988. godine u Beogradu. Važi za jednu od najlepših domaćih pevačica.

Karijera i diskografija

U rodnom gradu je pohađala osnovnu i srednju školu. Od malena se interesovala za muziku i svirala je klavir. Upisala je psihologiju na Fakultetu za medije i komunikaciju Megatrend Univerziteta (ganašnji Džon Nezbit).

Marina je dugo nastupala na beogradskim splavovima i bila je jedna od najtraženijih pevačica.

2008. godine je objavila svoju prvu pesmu „Gde sam grešila“. Pošto ju je publika odlično prihvatila, Marina je uradila spot. Pevač Aca Lukas ju je pozvao da otvori njegov koncert u Areni pa je pevala pred 20.000 ljudi.

2013. godine je u izdanju City records-a izašao pevačicin prvi album pod nazivom „Alisa u zemlji čuda“. Osim naslovne pesme, istakle su se: „Pogrešan raj“ i „Super heroj“.

2014. godine je izbacila singl „Kolaps“ koji je postao veliki hit. Učestvovala je na Pink Music Festivalu na kom se predstavila numerom „Paralizuj me“.

2015. godine je ponovo nastupila na ovom festivalu i izvela je „Žensku pesmu“. Numerom „Ljubav za sva vremena“ je najavila drugi album „Klub utehe“.

2016. godine je uradila singl „Moj pakao“ i duete: „Srce ledeno“ sa DJ Shone-tom i Dr Iggy-jem i „Prati me“ sa Mijom Borisavljević.

2017. godine je snimila provokativan spot za pesmu „Bensedin“ i rekla je da sprema novi album.

Privatni život

Marini su roditelji, za dvadeseti rođendan, poklonili stan u Beogradu koji se nalazi u sklopu porodične kuće. Osim njih, komšija joj je i brat Darko koji tu živi sa devojkom. Pevačica je sama uredila svoj životni prostor.

Pošto su njene slike u kupaćem kostimu preplavile portale u zemlji, rešila je da ugasi Facebook stranicu i da intimu sačuva za sebe.

Mediji su pisali da se zabavlja sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali Marina je rekla da su oni prijatelji. Nekoliko godina je u srećnoj vezi sa partnerom čiji identiten ne želi da otkrije javnosti.

Ne krije da je ugradila silikone u grudi i usne. Zbog toga se pokajala pa je izvadila implante iz usana.

Voli da ide u šoping, a odeću najčešće kupuje u inostranstvu.

Marina tri-četiri puta nedeljno trenira u teretani i sama sebi smišlja vežbe. Vodi računa o ishrani i zadovoljna je svojim izgledom. Talenat za sport je nasledila od oca koji je po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja.

Marinini dobri prijatelji su pevačica Mia Borisavljević, pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja.

Liniju održava redovnim treninzima u teretani, a i s vremena na vrijeme trči.

Marina Visković na društvenim mrežama

FacebookMarina @ Facebook
InstagramMarina @ Instagram
TwitterMarina @ Twitter
YoutubeMarina @ YouTube