Milijana Bogdanović

Kratke informacije

Ime i prezimeMilijana Bogdanović
Datum rođenja24. decembar 1997.
Mesto rođenjaUžice
DržavaSrbija
PrebivalištePilatovići
ZanimanjeDomaćica, rijaliti učesnica

Biografija

Milijana Bogdanović je učenica sedme sezone rijaliti šoua „Parovi“ koji je emitovala Televizija  „Hepi“ („Happy“). Rođena je 24. decembra 1997. godine u Užicu. Živi u selu Pilatovići u okolini Požege.

Postala je poznata po vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. Priča o ovom neobičnom paru prvo je zainteresovala javnost u Srbiji, a potom su o njihovoj ljubavi pisali čak i svetski mediji.

S obzirom na ogromnu medijsku pažnju, Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude za ulazak u rijaliti. Par je prihvatio ponudu „Hepi“ televizije, pa su u martu 2019. godine postali učesnici „Parova“.

Milijana je jednom prilikom kazala da joj medijska pažnja prija, ali da to nije razlog njene veze sa starijim čovekom. Iako su mnogi osuđivali ovu ljubav sa čak 53 godine razlike, Milijana je u rijalitiju tvrdila da se nikada nije postidela svoje veze.

Zajedničke fotografije sa više od pola veka starijim čovekom postavljala je i na svoje društvene mreže i ponosila se svojom ljubavnom romansom.

Oduvek su je privlačili stariji muškarci. Pre veze sa Milojkom takođe je imala ljubavne veze sa starijim muškarcima.

Mediji su Milijanu i Milojka nazvali „najkontroverznijim srpskim parom“.

Detinjstvo

Rođena je 24. decembra 1997. godine u Užicu. Odrasla je sa bakom Danicom Bogdanović u selu Pilatovići kod Požege. Njeni roditelji i mlađa sestra Olivera živeli su u Užicu. Njen otac je zaposlen u jednoj javnoj sportskoj ustanovi.

Milijani nije bio problem da odrasta sa bakom u selu jer je selo obožavala. Prijalo joj je da se druži sa bakinim prijateljicama i komšijama u Pilatovićima. Roditelje i sestru je viđala povremeno.

Završila je osnovnu, a potom i srednju školu, te stekla zvanje Tehničar za zaštitu životne sredine. Tokom školovanja je pohađala šahovsku sekciju.

Rekla je da su joj tokom školovanja nastavnici i profesori koji su stariji bili privlačni, ali da sa njima nikada nije imala ljubavne afere, te da to nije ni pokušavala.

S obzirom da joj je samo sa srednjom školom bilo teško da pronađe posao, Milijana po završetku škole nije radila.

U rijalitiju je ispričala da je otac nikada nije zlostavljao, ali da sa njim nema dobar odnos. Zbog ljubavne veze koja je isplivala u javnost, sa ocem ne razgovara. On ima u sudsku zabranu prilaska Milijani.

Njenim roditeljima nije se nimalo dopalo to što njihova kćerka voli starije muškarce. Pokušavali su da je usmere da drugačije razmišlja, ali nisu uspeli.

S obzirom da je sa njom provodila najviše vremena, Milijana je rekla da u svojoj porodici najviše voli baku Danicu, čak više i od roditelja. Osim bake, Milijana je veoma vezana i za svoju mlađu sestru Oliveru.

Ljubavna romansa sa 53 godine starijim Milojkom Božićem

Zaljubila se u komšiju u selu Pilatovići u kojem je živela sa bakom. Komšija Milojko Božić od Miljane je bio stariji čak 53 godine. Milijana je ispričala da je ona napravila prvi korak kako bi stupila u vezu sa Milojkom.

Milojka je poznavala od detinjstva, jer on je živeo na oko 500 metara od kuće u kojoj je Milijana živela sa bakom. Posmatrala je Milojka i shvatila da je on veoma lep i šarmantan čovek, iako ima 75 godina.

Koristila je svaku priliku da prošeta pored Milojkove kuće, poverila se i drugaricama da joj se on dopada, pa je ta informacija stigla i do Milojka. Tada su počeli da razgovaraju i uskoro se rodila ljubav.

Bila je u vezi sa njim kada je imala 18 godina, ali po njenim rečima tada veza nije bila ozbiljna.

Kada se Milojko razboleo i otišao u bolnicu na operaciju srca, Milijana je shvatila da ga voli i da ne može bez njega. Otišla je u bolnicu i negovala 53 godine starijeg Milojka kako bi se što pre oporavio.

Prvi put su se poljubili kod crkve u selu. Sedeli su na klupici pored česme u dvorištu crkve. Svakodnevno su šetali kroz selo do crkve, a jedna od tih šetnji se završila poljupcem. Pogledi komšija iz sela Milijani nisu smetali i na njih nije obraćala pažnju.

U emisiji „Parograf“ na „Hepi“ televiziji Milijana je ispričala da je vodila ljubav sa Milojkom. Njihov prvi odnos je bio, kako je Milijana rekla, tokom jedne sasvim obične večeri.

Ležali su u krevetu, gledali televiziju i sedeli su kod njega kući. Milojko ju je seksualno privlačio. Posle Milojkove operacije srca, seks po preporuci lekara imaju jednom sedmično. Milijana je rekla da nikada nijednog muškarca nije volela više od Milojka.

Milijana se preselila kod Milojka i počeli su da žive zajedno. Par je u septembru 2019. godine čak zakazao i svadbu. Milijana je već isprobala nekoliko venčanica i odabrala onu najljepšu za taj poseban dan.

Milojko u selu ima kuću koja je mala i skromna. To je sve one koji su mislili da je Milijana sa njim zbog novca razuverilo. Od njegove penzije od oko 40 000 dinara ovaj par je  skromno živeo.

Milijana je jednom prilikom kazala da joj je želja da pronađe posao kako bi doprinela njihovom domaćinstvu.

O Milojku se brinula kao da mu je medicinska sestra. Sve je radila, od kupanja, presvlačenja, redovnog uzimanja lekova i terapije, poseta lekaru, spremanja kuće, dvorišta, pripreme hrane… Sve to mladoj Milijani nije teško padalo.

Kada su se zbog svoje ljubavi prvi put pojavili u lokalnom mediju, priča o njima se brzo proširila, ne samo Srbijom, već celim svetom.

Odlučili su da prihvate ponudu za ulazak u rijaliti kako bi zaradili novac i omogućili sebi lepu svadbu i lepši i lakši život.

Milijana je u jednom intervjuu kazala želi da ima dete sa Milojkom, te da joj ne smeta što bi to dete nakon Milojkove smrti morala sama da odgaja. Rekla je da voli Milojka, pa joj je želja da dete bude plod njihove ljubavi. Milojko je izjavio da nema ništa protiv.

Reakcija porodice na Milojka

S obzirom da su se Milijani i ranije dopadali stariji muškarci i da je sa njima imala ljubavne veze, za porodicu veza sa 53 godine starijim Milojkom nije bila ništa novo. Međutim, kada je njihova veza osvanula u svim medijima naljutili su se na Milijanu.

Baka Danica ju je podržavala od samog početka. Kasnije su popustile majka i sestra, ali otac joj to nije oprostio.

Sestra Olivera joj je više puta rekla da je se stidi. Ipak Olivera je kasnije stala uz svoju sestru i zeta, pa im je pružila podršku i kada se telefonski uključila u rijaliti „Parovi“.

Milijanina majka takođe se uključila u rijaliti program i javno pružila podršku ćerki i poželela joj sve najbolje sa Milojkom. To je šokiralo gledaoce pored malih ekrana kao i učenike „Parova“.

Njen otac i dalje ima sudsku zabranu prilaska Milijani i sa vezom se nije složio.

Zanimljivo, u medijima se pojavila i baka Danica. Ona je o svojoj unuci otvoreno pričala pred kamerama medijskih ekipa.

Rekla je da je njena unuka Milijana oduvek volela starije muškarce, da joj se njeni vršnjaci ni u školi nisu dopadali i da Milijana ima njenu punu podršku.

Baka Danica je redovno posećivala Milojka i Milijanu u njihovoj kući u selu. Ako je to sreća njene unuke, rekla je, ona joj neće stajati na putu. Od zeta Milojka, izabranika njene unuke Milijane, baka Danica je starija samo četiri godine.

Milijanine drugarice nisu prihvatile vezu sa Milojkom, iako su znale da se njihova vršnjakinja uvek zabavlja sa starijim muškarcima. Međutim, to nije uticalo na njihovo druženje sa Milijanom.

Majka je se javno odrekla

Iako se njena majka uključivala u program i podržavala svoju ćerku, nakon što je Milijana ispričala da joj roditelji nisu poklanjali dovoljno pažnje, majka je se javno odrekla.

Milijanu to nije mnogo potreslo. Rekla je da su je se njeni roditelji i ranije odrekli, ali da su to sada učinili i javno.

Milijanina tetka Svetlana je tokom jednog gostovanja u emisiji „Parova“ rekla da je Milijana bila problematično dete, da je u životu imala sve što je poželela, da je svojim roditeljima i sestri napravila mnogo problema.

Za Milojka je rekla da je on „jedan matori perverznjak“ i da se porodica sa vezom ne slaže. Time je ranija podrška porodice pala u vodu.

Ljubomora

Milijana se u rijalitiju pokazala kao jako ljubomorna žena. Smetalo joj je kada Milojko razgovara sa nekim drugim i ne obraća pažnju na nju. Smatrala je da je Milojko veoma privlačan muškarac i govorila da ga želi samo za sebe.

Rekla je da i ona ponekad Milojka pravi ljubomornim kada razgovara sa drugim muškarcima kako bi se uverila da je on voli.

Ispričala je da njima u goste u kuću u Pilatovićima dolazi Milojkov prijatelj koji je je pet godina mlađi od Milojka.

Na tog prijatelja Milojko zna da bude ljubomoran i nije mu drago kada on dolazi u kuću, a tu je i Milijana jer je ona pre veze sa Milojkom bila u vezi sa tim njegovim drugom.

Milijana nije krila da je toliko ljubomorna da sa Milojkom ide čak i kod doktora. Ne ostavlja ga samog ni sa medicinskim sestrama.

Otkada se za njihovu ljubav čulo, Milojku su neke žene počele da šalju poruke. Tu je odmah reagovala Milijana kako bi sprečila svog dragog da komunicira sa drugim ženama.

Ona je rekla da stalno posmatra Milojka, da su po celi dan zajedno, da se ona javlja na fiksni telefon i da proverava njegove poruke. Sve to kako druge žene ne bi uspele da joj preotmu 53 godine starijeg Milojka.

Milijanin ljubavni život

Osim Milojka, Milijana je imala dve duže veze sa starijim muškarcima. Njena prethodna ljubav, pre Milojka, imala je 67 godina.

Međutim, Milijana je rekla da je sa tim čovekom imala samo „kombinaciju“. On je od svih njenih muškaraca imao najmanje interesovanja za nju, a ona je samim time imala još više interesovanja za njega.

Viđali su se s vremena na vreme. Inače, taj čovek je bio prijatelj sa Milojkom i nastavio je da ponekad dolazi kod njih u goste.

Milijana je rekla da je prvo bila u vezi sa Milojkom. Kada su se ona i Milojko udaljili, ona je bila sa njegovim prijateljom. Ta situacija Milijani je bila smešna. Taj čovek sa kojim je bila je oženjen, ali sa ženom ne živi već 15 godina.

Starijeg čoveka prijavila policiji

Milijana je u rijalitiju ispričala da ju je silovao jedan stariji čovek, te da ga je prijavila policiji. Rekla je da je njenoj porodici silovanje teško palo.

Milijana kaže da se i danas plaši tog muškarca i da razmišlja o tome hoće li on želeti da joj se osveti s obzirom da ga je prijavila policiji.

Međutim, kada je njena tetka Svetlana ušla u rijaliti kao gost u emisiji „Roditeljski sastanak“ rekla je da je Milijana sve to ispričala kako bi „glumila žrtvu“.

Seanse sa psihijatrom

Samoinicijativno je otišla na nekoliko seansi kod psihijatra. Psihijatar joj je objašnjavao da njena ljubav prema starijim muškarcima nije prirodna.

Međutim, Milijana to nije prihvatala. Razgovori sa psihijatrom joj nisu pomogli i ostala je pri svom stavu da želi da ima ljubavne veze sa starijim muškarcima.

I njena majka joj je često govorila da mora da porazgovara sa nekim stručnim licima jer njena ljubav „nije normalna“.

Učešće u rijalitiju „Parovi“

U rijaliti program „Parovi“ Milijana je ušla zajedno sa Milojkom. Od samog pojavljivanja u rijalitiju skrenuli su na sebe pažnju učesnika koji su bili u neverici da su njih dvoje zaista ljubavni par.

Mnogi su komentarisali da im je veoma degutantno da gledaju Milijanu i Milojka kako se ljube, kako ona njemu sedi u krilu ili kako Milojko mazi Milijanu.

Sve to bilo je veoma zanimljivo i gledaocima pored malih ekrana koji su ovaj neobičan ljubavni par svakodnevno pratili. Mnogi su osudili njihovu ljubavnu vezu, dok je manji broj gledalaca vezu podržao.

Milijana je pokazala da se zaista o Milojku danonoćno brine i da vodi računa o njegovom zdravlju. Nije im bilo neprijatno da pred kamerama i širokim auditorijumom razmenjuju nežnosti, ali su rekli da seks pred kamerama neće imati.

U rijalitiju se pokrenula priča da je Milijana sa Milojkom samo zbog koristi. Milijana je to demantovala, ali je rekla da očekuje da joj Milojko ostavi svoju kuću u selu.

Iako je Milojko to Milijani i ranije obećavao, ona nije bila sigurna da će on to zaista i uraditi. To mu je Milijana zamerala jer je smatrala da zalužuje kuću.

Milojko poseduje manju kuću u selu i stan u Beogradu. Rekao je da će kuću ostaviti Milijani, a stan u Beogradu prodati. On ima troje dece, dve kćerke i sina.

Milijana se u rijalitiju retko odvajala od Milojka, a kada bi to i učinila njemu je to smetalo. Nakon što mu je više puta govorila da to ne radi, da se ona mora družiti i sa drugim učesnicima, Milojko nije popuštao. Najviše mu je smetalo druženje sa muškim učesnicima rijalitija.

On je u rijalitiju imao veoma dobar prijateljski odnos sa Vesnom Rivas, na koju je Milijana u početku bila ljubomorna. Kasnije je popustila, jer je shvatila da Vesna dobro utiče na Milojka, njegovo zdravlje, i da njene svakodnevne masaže sa biljnim kremama pomažu Milojku kojeg su bolela leđa.

Milijana i Aleksandar Požgaj

Jedan od takmičara rijalitija koji je najviše osuđivao vezu Milijane i Milojka od samog njihovog ulaska je Aleksandar Požgaj. Za njega veza sa ogromnom razlikom u godinama nije bila prirodna. Iako oženjen, počeo je da privlači Milijaninu pažnju.

Milijana je otvoreno rekla da joj se Aleksandar Požgaj dopada kao muškarac i da bi volela da bude sa njim. Međutim, to nije moguće jer ona ima Milojka, a on svoju suprugu Ivanu.

To iskusnog rijaliti igrača Požgaja nije sprečilo da svakodnevno izaziva ljubomoru kod Milojka kojem se sve to nije dopalo i to ga je veoma uznemirilo.

Tako je Požgaj često prilazio Milijani, mazio je po kosi i govorio joj da bi bio sa njom samo da nije oženjen. To je prijalo Milijani koja se smeškala svaki put kada bi Požgaj bio u njenoj blizini.

Mnogi takmičari su komentarisali da nije u redu to što Milijana radi i da Milojko treba da je ostavi, jer ga sigurno vara van rijalitija.

Milojkova ljubomora

Milojko je bio siguran u Milijaninu ljubav, ali mu se njen odnos sa Aleksandrom Požgajom nije dopao. Tvrdio je da se njegova draga čak poljubila sa ovim takmičarom.

Zbog njenog flerta sa Požgajom, Milojko je morao da pije tablete za smirenje. Mnogi učesnici i gledaoci zamerali su Milijani što nervira Milojka na taj način jer on ima problema sa srcem.

Milijana je rekla Milojku da će ga ostaviti ukoliko nastavi da joj pravi ljubomorne scene. Njihove svađe i prepirke u rijalitiju, zbog neslaganja u mišljenju, nakon nekog vremena postale su svakodnevne.

Ljubav sa Ivanom Gavrilovićem

Milijana se u rijalitiju zaljubila u Ivana Gavrilovića, a ta veza je pevača zamalo koštala braka. Ipak, romansa nije potrajala po izlasku iz „Parova“.

Život posle rijalitija

Bogdanovićeva se nakon rijalitija povukla iz javnosti. Prestala je da se pojavljuje na malim ekranima, a ni na društvenim mrežama nije bila posebno aktivna.

Tokom jednog od retkih javnih obraćanja, rijaliti takmičarka je kazala da radi kao kondukterka. Priznala je da njen novi emotivni partner takođe radi u gradskom prevozu i da ima 48 godina.

Milijana Bogdanović na društvenim mrežama

FacebookMilijana @ Facebook