Milena Ćeranić

Kratke informacije

Ime i prezimeMilena Ćeranić
Datum rođenja3. april 1986.
Mesto rođenjaKragujevac
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk
Visina-
Težina-

Biografija

Milena Ćeranić je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 3. aprila 1986. godine u Kragujevcu. Živi u Beogradu.

Privatni život

Njenu porodicu čine: majka Vesna, otac Dragan i braća Andrija i Marko. U detinjstvu je više volela da se igra sa loptom nego sa lutkama i uvek se trudila da bude u centru pažnje. Kada je imala šest godina, naučila je da puca iz puške.

Želela je da probuši pupak i da ugradi silikone u grudi, ali majka joj je to zabranila. Braća joj nisu dozvoljavala da oblači kratke suknje pa ih i dan-danas izbegava.

Odrasla je uz muziku Dženis Džoplin, Tine Tarner, Rolingstonsa, itd. Otac Dragan, za koga je posebno vezana, obožava džez pa Milena često žali što nije rođena negde gde se takva muzika poštuje. Pevala je u crkvenom i školskom horu i bila je član svih sekcija.

Završila je srednju medicinsku školu u rodnom gradu, ali nije radila u struci.

Što se tiče veza, dve godine se zabavljala sa Nemanjom Stevanovićem, raskinuli 2011. godine.

Kasnije je započela vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem, koji ima ćerku sa bivšom devojkom. Par se često svađao i mirio, a Milena se početkom 2016. godine pohvalila tetovažom prstena sa natpisom „čudo“ kako oni jedno drugo oslovljavaju.

Milenu su mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, a neki od njih su: fudbaleri: Srđa Knežević, Predrag Perišić, Lola Smiljanić, pevači: Miloš Radovanović, Šako Polumenta, Saša Kovačević i Bane Mojsilović.

2013. mediji su pisali da se preselila u Podgoricu, da bi 2015. ponovo pisali da se vratila živjeti u Novi Beograd.

Učešće na „Farmi“

2010. godine pevačica je sa tadašnjim dečkom, Nemanjom Stevanovićem, ušla na imanje u Lisovićima. Tamo nije pokazala zavidan vokabular zbog čega se pokajala. Često se svađala i mirila sa dečkom, a pometnju je izazvalo prisustvo Nemanjine bivše devojke, Dragane Milošević, koju je prvač prevario sa Milenom.

Voditelj Vlada Stanojević je tvrdio da je pre par godina poljubio Milenu, a ona je to negirala. Na imanju je ostala devedeset dana, a kada je izašla, Grand produkcija je raskinula ugovor sa njom i Nemanjom. Ubrzo je prešla u diskografsku kuću City records.

Karijera

Počela je da nastupa u klubovima i na splavovima u Beogradu. Godinu dana je sarađivala sa Tropiko bendom.

2008. godine se, na nagovor majke, prijavila za takmičenje Zvezde Granda. Prošla je dalje i, zahvaljujući energiji kojom zrači, publika ju je veoma brzo prihvatila.

2009. godine je od Grand produkcije dobila pesmu „Ne može ljubav da nestane“.

2010. godine je snimila duet „Tražićeš mene ti“ i numeru „Dvadesete gazim“ koja je postala veliki hit.

2011. godine je izbacila singl „Kabriolet“.

2012. godine je objavila pesme: „Suze biserne“ i „Zbog tebe mi prete“, kao i duet „Više od života“ sa Čemom.

2013. godine je snimila duet „Noći jadranske“ sa Dirty boy-em i numeru „Nedužna“.

2014. godine uradila dve pesme: „Novi list“ i „Pesma sa posvetom“, kao i dva dueta: „Luda balkanska“ sa DJ Kizami-jem i DJ Marchez-om i „Miris leta“ sa Goranom Pajićem.

2015. godine je učestvovala na Pinkovom muzičkom festivalu sa numerom „Sve pred sobom gazim“. Objavila je duete: „Luda noć“ sa Danijelom Mitrovićem i „Milimetar tvoje kože“ sa Inspiracija bendom. Oba dueta na you tube-u imaju preko tri miliona pregleda i ujedno su Milenine najslušanije pesme.

2016. je sa Stefani Pavlović snimila pesmu Gad.

Milena Ćeranić na društvenim mrežama

FacebookMilena @ Facebook
InstagramMilena @ Instagram
YoutubeMilena @ YouTube