Tara Simov

Kratke informacije

Ime i prezimeTara Simov
Datum rođenja2000.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeManekenka, starleta

Biografija

Tara Simov je srpska manekenka, starleta i učesnica treće sezone rijaliti šou programa „Zadruga“ koji realizuje i emituje Televizija „Pink“. Rođena je 2000. godine u Beogradu, gde i danas živi i radi. Njena majka Miroslava Mimi Simov je nekadašnja pevačica, a otac joj je Goran Simov, bivši fudbalski golman.

Pre nego što je dospela u žižu javnosti kao učesnica „Zadruge“, Tara je snimala klipove za „Ju Tjub“(„YouTube) i radila plaćene promocije na društvenim mrežama. Ipak, veću prepoznatljivost joj je donela vest da ju je 2018. godine pretukla starleta i takođe učesnica rijalitija Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica. Simonov je podnela krivičnu prijavu protiv nje, a slučaj još uvek nije okončan.

Mlada manekenka je bliska prijateljica Ane Korać, koja se takođe proslavila učešćem u „Zadruzi“.

 

View this post on Instagram

 

Lepotoca nasa Tara ❤ @zadruga @rtvpink @pink.rs @milica.mitrovic.pink

A post shared by Tara Simov (@tarasimov) on

Detinjstvo i obrazovanje

Tara Simov je rođena 2000. godine u Beogradu. Majka Miroslava Mimi Simov (rođena Mirković) je nekadašnja pevačica, a otac Goran Simov bivši fudbalski golman i srpski reprezentativac. Sa majčine strane ima starijeg polubrata, a sa očeve dve mleđe polusestre. Njena majka trenutno živi na Zlatiboru, a otac u Skopju, u Makedoniji.

U jednom intervjuu Tara je priznala da je bila problematično dete. Pohađala je privatnu osnovnu školu, ali je u nekom momentu uspela da nagovori majku da je prebaci u državnu školu kako bi se lakše uklopila u društvo. Međutim, Tara je tada suočila sa zadirkivanjem od strane druge dece. Zvali su je anoreksičnom bogatašicom, te ismevali njen fizički izgled.

Kaže da su joj stariji dečaci otimali telefone i prosipali hranu na glavu. Godinu dana je provela u državnoj školi, ali nije želela da majci prizna šta joj se dešava, nego se sama suočavala sa time. Odlučila je da se sa svakim ko je zadirkuje fizički obračuna. Kada je primetila da nešto nije u redu, majka ju je vratila u privatnu školu, a potom je osnovno i srednje školovanje završila vanredno.

 

View this post on Instagram

 

moj najbolji! @ipecenica 🙆🏻‍♀️❤️

A post shared by Tara Simov (@tarasimov) on

Karijera

Kako je ispričala u jednom intervjuu Tara je već sa 12 godina počela da radi. Prvo je sa drugaricama iznajmila jedan klub, gde su organizovale žurke. Dve godine kasnije je napravila svoj kanal na platformi „Ju Tjub“ i počela da postavlja klipove u kojima peva i snima svoju svakodnevnicu. Sa tim poslom došle su i prve ponude za saradnju i sponzorstva.

Gradila je bazu fanova i na društvenoj mreži „Instagram“, gde je promovisala različite proizvode. Kako bi dobila veći broj pratilaca, počela je da se druži sa tzv. beogradskim klaberkama, a ta poznanstva su je kasnije, kaže, mnogo koštala.

Naime, 2018. godine Tara je na svom Instagram profilu postavila status u kome „otkriva“ čime se bavi poznata starleta i učesnica rijalitija Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica. Simonov je napisala kako je Anđela snimala filmove za odrasle pod umetničkim imenom Nensi Fensi, kao i druge “sočne detalje“ iz njenog života.

Nakon toga ju je na jednom parkingu na Dedinju Anđela pretukla uz pomoć još nekoliko devojaka, ošišala je i makazama pocepala njenu haljinu. Tara se za pomoć obratila ženi u susednoj zgradi koja joj je dala odeću i pozvala policiju.

U Urgentnom centru su ustanovljeni podlivi, a Simonov je podnela krivičnu prijavu protiv nje. Tada je, kako kaže, odlučila da promeni društvo, da se posveti školovanju i poslu instruktora engleskog jezika.

Tara je u žižu javnosti ponovo došla kada je u septembru 2019. godine objavljeno da će postati jedna od učesnica rijaliti šou programa „Zadruga“.

Tokom predstavljanja publici i ostalim stanarima imanja u Šimanovcima, kazala je da je majka delimično zadovoljna i srećna što će ući u rijaliti, dok otac nije, s obzirom na to da se njegova strana porodice ne eksponira u javnosti i ne bavi se nikakvim javnim poslovima.

Publici se predstavila kao devojka sa stavom koja se neće libiti da se suprotstavi onima sa kojima se ne slaže.  Pre ulaska u Zadrugu bila je verena za izvesnog Stefana, međutim, u dogovoru s njim, o tome u rijalitiju nikome nije pričala. U Zadruzi je započela ljubavnu vezu sa Matejom Matijevićem, bivšim sportistom i menadžerom.

Ipak, njeno učešće su, kažu upućeni, obeležili napadi histerije i besa zbog kojih je često bila u centru pažnje.

Nakon što je krajem januara 2020. godine Matijević raskinuo s njom pokušala je da pobegne iz rijalitija. U toj nameri ju je sprečilo obezbeđenje.

Suočila se i sa zdravstvenim problemima, te je provela nekoliko dana u bolnici zbog navodnog zapaljenja slepog creva. Mediji su nakon toga otkrili da je Tara navodno bila na terapiji za lečenje zavisnosti, te da je od ranije poznato da je uživalac narkotika. Mlada rijaliti zvezda nije komentarisala takve navode.

Početkom aprila 2020. godine Tara je ponovo dospela u centar pažnje i to tako što se nakon svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem sukobila i s obezbeđenjem. Na snimcima sa „Ju Tjuba“ se vidi kako je obezbeđenje odvodi u zatvor u sklopu „Zadruge“ gde je nasrnula na njih i počela da ih udara. Nakon toga je uzela stolicu i počela njome da udara kameru.

 

View this post on Instagram

 

💋

A post shared by Tara Simov (@tarasimov) on

Privatni život

Tara Simov je rođena 2000. godine u Beogradu. Nakon što su je mnogi upoznali u rijalitiju, mediji su počeli da pišu o mladoj manekenki, a naročito im je interesantan bio njen privatni život.

Tabloidi su svoje čitaoce skoro svakodnevno „bombardovali“ izjavama njenih drugarica koje su pričale kako Tara ima buran ljubavni život, te kako joj nije problem da uplovi u kratku romansu za jedno veče. Ipak, isticali su da ju je bivši verenik zamolio da ne priča o njihovom odnosu i da ona to poštuje.

U „Zadruzi“ je započela vezu sa Matejom Matijevićem, ali ju je krajem januara 2020. godine bivši sportista ostavio. To je umnogome uticalo na njeno ponašanje u rijalitiju, a taj događaj ju je podstakao da pokuša da pobegne s izolovanog imanja.

Tema o kojoj se mnogo pisalo u srpskim tabloidima je svakako incident s Anđelom Vešticom zbog koga je i dospela u žižu javnosti. Ipak, Tara ističe da joj je to izazvalo brojne traume zbog koji ne može mirno da spava i mora redovno da posećuje psihoterapeuta.

Tara je bliska prijateljica starlete Ane Korać koja se takođe proslavila učešćem u prvoj i drugoj sezoni rijaliti šou programa „Zadruga“.

Zadruga 3 - Žestok okršaj Mine i Tare Simov - 12.09.2019.Zadruga 3 – Žestok okršaj Mine i Tare Simov – 12.09.2019.

Izvori:

 

 

Tara Simov na društvenim mrežama

FacebookTara @ Facebook
InstagramTara @ Instagram
YoutubeTara @ YouTube