Morena Marjanović

Kratke informacije

Ime i prezimeMorena Marjanović
Datum rođenja21. Mart 1987.
Mesto rođenjaMali Lošinj
DržavaHrvatska
ZanimanjePevačica, taksist
ŽanrTurbo-folk
Visina176 cm
Težina64 kg

Biografija

Morena Marjanović je hrvatska pevačica koja je rođena 21. marta 1987. godine na Malom Lošinju. Majka joj je poreklom iz Bosanske Bjele, a otac iz Prijedora. Od porodice još ima sestru, ćerku i supruga koji joj je i menadžer.

Završila je Srednju turističku školu u rodnom mestu, školu mode i dizajna u Rijeci, kao i fakultet za menadžment u Opatiji. U Istri je završila školu za profesionalnog vozača pa se, pored muzike, bavi se i taksiranjem kako bi pomogla ocu koji ovaj posao radi preko 30 godina. U istoriji Malog Lošinja, Morena je prva žena taksista. Voli sport pa je kao mlađa osvojila mnogo medalja u plivanju, tenisu, karateu, veslanju, odbojci i kik boksu. Aktivno govori 5 stranih jezika.

Svoj muzički stil opisuje kao mešavinu pop, folk, narodne i zabavne muzike koja ima određeni kvalitet i koja će joj pomoći da se proslavi u regionu. Morenin stajling karakterišu visoke štikle, šljokice, vesele boje i odeća koja otkriva njene atribute. Priznaje da je šopingholičarka i da obožava životinje. Mnogi joj govore da liči na pevačicu Ivanu Kovač što ne smatra ni pohvalom, ni kritikom.

Krajem 2013. godine je objavila svoj prvi singl „Tugo prošlih dana“ za koji je snimila seksi spot i provokativni foto editorijal kako bi se bolje predstavila javnosti. U izdanju BN music-a izašao je Morenin prvi studijski album na kome se nalaze numere: „Bez optimizma“, „Sudbina svoje zna“, „To, brate, udri gdje je zapelo“, „Ranjen ponos“, „Djevojačka“, „Voli me ili mrzi me“, „Žena od kamena“, „Nedostaju oči tvoje“, „Dodir“.

2015. godine je predstavila singl „Flertujem“ i uradila je spot koji je na ju tjubu zabeležio oko pola miliona pregleda. Krajem godine je ušla u rijaliti „Parovi“ izjavivši da je na sve spremna, ali da će imati obzira prema porodici koja će je gledati. Za sebe kaže da ima kratak fitilj i da ne podnosi nepravdu. Niko od ukućana joj nije antipatičan, ali ko je bude dirao, loše će proći.

2016. godine nastupila je u tv emisiji „Mijenjam ženu“ od RTL televizije, gdje je zamjenila grad za život na selu.

Takođe je postala popularna sa svojim Twerk videom.

Ova atraktivna crnka je visoka 176 cm, a teška 64 kg.

Morena Marjanović na društvenim mrežama

FacebookMorena @ Facebook
InstagramMorena @ Instagram
YoutubeMorena @ YouTube