Tamara Dragić

Kratke informacije

Ime i prezimeTamara Dragić
Datum rođenja14. oktobar 1989.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica, muzičarka, stjuardesa
ŽanrPop
Visina-
Težina-

Biografija

Tamara Dragić (r. Milojević) je srpska pop folk pevačica i stjuardesa u kompaniji Air Serbia. Rođena je 14.10.1989. godine u Beogradu, gde i živi.

Privatni život

Sa 9 godina upisala je muzičku školu, odsek za klavir. Zatim upisuje Srednju muzičku školu odsek teorije i pevanja. Nakon srednje odlazi na Fakultet muzičke umetnosti u Beogradum, gde je diplomirala u roku. 2015. godine je odbranila master rad na Fakultetu muzičkih umetnosti.

Tamara je udata za muzičara Aleksandra Dragića, koji je podržava u onome što radi. Podršku joj pruža i direktor Grand produkcije, Saša Popović, kome se sviđa to što je ostala dosledna sebi.

Veoma je zauzeta, ali ljubav prema poslovima kojima se bavi joj omogućava da ih uskladi. U slobodno vreme se viđa sa prijateljima koje smatra svojim najvećim bogatstvom i bavi se fizičkom aktivnošću. Ne drži dijete, ali je iz ishrane izbacila namirnice koje sadrže gluten zbog čega se bolje oseća.

Karijera

Tamara je zaposlena u kompaniji „Air Srbija“ gde je zadužena za kontrolu izgleda zaposlenih i obuku novih agenata. Pored toga, drži časove klavira i solfeđa i peva prateće vokale dvostrukom srpskom predstavniku na Evroviziji, Željku Joksimoviću.

Od 2006. godine nastupa sa bendom Noturno. Pevaju u klubovima, na svadbama i raznim slavljima. Tamara se rado odaziva pozivima za učešće na humanitarnim koncertima.

U sezoni 2014/15 je učestvovala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Pažnju publike i žirija je privukla izuzetnim glasovnim mogućnostima, atraktivnim izgledom i pristojnim ponašanjem. Stigla je do finala, ali nije pobedila.

2015. godine je izbacila prvi singl pod nazivom „Ljubav na gram“.

2016. godine je snimila pop pesmu „Neko kao ti“ za koju je uradila spot.

Tamara Dragić na društvenim mrežama

FacebookTamara @ Facebook
InstagramTamara @ Instagram
YoutubeTamara @ YouTube