Teodora Džehverović

Kratke informacije

Ime i prezimeTeodora Džehverović
Datum rođenja10. februar 1997.
Mesto rođenjaKačarevo
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk
Visina-
Težina-

Biografija

Teodora Džehverović je srpska pop-folk pevačica i učesnica rijalitija „Zadruga“. Rođena je 10. februara 1997. godine u Kačarevu. Smatra se jednom od najatraktivnijh nadolazećih mladih zvezda. Živi i radi u Beogradu.

Privatni život

U detinjstvu Teodora je želela da postane advokat, ali se kasnije odlučila za muziku. Pošto je odrasla u malom mestu, često se susretala sa predrasudama ljudi koji su mislili da znaju sve o njoj i koji su joj govorili da nikada neće ostvariti svoje snove. Zato joj je drago kada joj se jave drugarice koje nisu verovale u nju i čestitaju joj na uspehu koji je postigla.

Teodorina želja je da Jelenu Karleušu skloni sa trona i da dođe na njen presto. Za sebe kaže da je trenutno najprovokativnija mlada zvezda. Iako mnogi komentarišu da se nepristojno oblači za svoje godine, pevačica smatra da nema čega da se stidi.

Teodora na desnoj butini ima tetovažu sa natpisom „Where love begins love never ends“. Operisala je uši jer je imala komplekse, ali tvrdi da ne želi da izgleda savršeno. Na svom Instagram profilu često objavljuje provokativne fotografije na kojima njena vitka linija dolazi do izražaja.

U slobodno vreme se bavi glumom, plesom i ostalim stvarima koje su povezane sa umetnošću. Priznaje da ne ume sa novcem i da najviše troši na garderobu za scenu. U odabiru joj pomažu majka i snaja kojima u potpunosti veruje.

Zdravstveni problemi

Kada je bila mala, Teodora je imala astmu i veruje da joj je mačka pomogla da se izleči. Priznala je da je bolovala od bulimije i da je mrzela sebe ako ne povrati hranu koju je pojela. Problemi su počeli kada je krenula u baletsku školu i krila ih je od porodice. Uspela je da se izleči, ali i dalje joj se dešava da nekoliko dana ne jede nakon čega se prejede. Uglavnom voli hranu koja goji, a palačinke za nju predstavljaju antidepresiv.

Karijera

U sezoni 2014/15. godine Teodora se takmičila u „Zvezdama Granda“. Bila je jedna od finalista, ali nije pobedila. Nakon toga, Saša Popović je oformio žensku grupu Đavolice koju su, osim Teodore, činile Tamara Milutinović i Gorana Babić.

2015. godine su snimile singl „Piće za mladiće“ i duet „Ćuti i vozi“ sa Milanom Dinčićem Dinčom.

2016. godine su objavile poslednju pesmu „Čokolada i vanila“.

Grupa je postojala šest meseci, a nakon toga, sve pevačice su započele solo karijeru. Teodora nije ostala u dobrim odnosima sa njima i rekla je da su je psihički maltretirale.

2016. godine pevačica je izbacila svoj prvi singl „U 4 oka“ za koji je, kao i za ostatak pesama, uradila provokativan spot.

Usledili su dueti: „Gledaj mene“ i „Kulira“ sa grupom In Vivo, „Pirana“ sa grupom Đans i Young Palkom i „Hijena“ sa reperom Vukom Mobom. U spotu za pesmu „Hijena“ Teodora i Vuk Mob su glumili par i snimili su nekoliko vrelih scena zbog kojih su mnogi pomislili da su stvarno zajedno.

U septembru 2017. godine Teodora je započela takmičenje u rijalitiju „Zadruga“. Dopao joj se maneken Anđelo Ranković sa kim je započela vezu koja je kratko trajala. Pevačica je priznala da je pre ulaska u rijaliti raskinula sa dečkom prema kome još uvek gaji osećanja. Iako nije želela da otkrije njegov identitet, mediji su saznali da je reč o hrvatskom fudbaleru Kristianu Ipši.

U emisiji u „Zadruzi“ je izjavila da je izgubila nevinost kada je imala 16 godina sa dečkom sa kojim je tada bila godinu dana u vezi. Takođe je priznala da je bila intimna sa još dvojicom muškaraca, da je imala oralni i analni seks i da se ljubila sa ženom.

Teodora Džehverović na društvenim mrežama

FacebookTeodora @ Facebook
InstagramTeodora @ Instagram