Tijana Stajšić

Kratke informacije

Ime i prezimeTijana Stajšić
Datum rođenja26. mart 1984.
Mesto rođenjaSombor
DržavaSrbija
ZanimanjeManekenka
Visina180 cm
Težina63 kg

Biografija

Tijana Stajšić je srpska sportistkinja, bivša prvakinja Jugoslavije u karateu i mis Jugoslavije 2002. godine, te manekenka. Rođena je 26. marta 1984. godine u Somboru.

Privatni život

Završila je Srednju medicinsku školu i studirala je menadžment.

Mediji su pisali da je Tijana bila u vezi sa rukometašem Petrom Kapisodom, sa izvesnim novosadskim biznismenom Banetom, kao i sa košarkašem Milošem Čovićem.

2010. godine je trebala da se uda za Vladimira Jevtića, istaknutog funkcionera Nove Srbije i člana Opštinskog veća Lazarevca.

Mediji su pisali da je u vezi sa Dejanom Popovićem, što je ona demantovala.

Redovno trenira u teretani i tako održava liniju.

Karijera

Bila je prvak Jugoslavije u karateu i ima crni pojas. U Dubaiju i Turskoj se bavila manekenstvom. Slikala se za mnoge muške časopise od kojih je jedan „CKM“.

2002. godine je izabrana za Mis Jugoslavije i predstavljala je svoju zemlju na izboru za Mis sveta. Zauzela je šesto mesto što je najveći uspeh Miss Yu kompanije.

2009. godine Tijana je učestvovala u rijalitiju „Veliki brat VIP all stars“. Bila je bliska sa glumcem i voditeljem Draganom Marinkovićem Macom. Delili su isti krevet, a Maca je često nasrtao na nju. Pošto je on tada bio u dugogodišnjoj vezi, Tijana se razočarala kada je izašla napolje i videla šta mu se motalo po glavi.

Proglašena je za najlepšu ukućanku, a neki učesnici su smatrali da je folirant, lenština, makijavelista i da bi trebala da se stidi zbog Mace. Posebno ju je razočarao Edin Aladžuz Kalimero, imitator iz Bosne i Hercegovine.

Misica se s vremenom, povukla iz javnosti, a 2015. godine je objavila sliku na društvenim mrežama na kojoj izgleda mršavije nego ikad.

Tijana je visoka 180 cm i teška 63 kg.

Tijana Stajšić na društvenim mrežama

FacebookTijana @ Facebook
InstagramTijana @ Instagram