Barbara Šegetin

Kratke informacije

Ime i prezimeBarbara Šegetin
Datum rođenja24. novembar 1989.
Mesto rođenjaRijeka
DržavaHrvatska
PrebivališteBeograd - Sarajevo
ZanimanjeFotomodel, starleta

Biografija

Barbara Šegetin je hrvatska manekenka, model i hostesa koja je prepoznatljivost stekla učeščem u rijaliti šou programu „Veliki brat“ („Big Brother“). Rođena 24. novembra 1989. godine u Rijeci. Živi na relaciji Beograd – Sarajevo.

Završila je srednju kozmetičku školu, a po struci je menadžer marketinga. U ranijim intervjuuima je govorila da joj je želja da otvori kozmetički salon i da za deset godina ima privatni biznis i porodicu.

Ranije se bavila modelingom i manekenstvom, dok su joj u trenutku ulaska u kuću „Velikog brata“ jedina preokupacija bili izlasci i dobar provod.

Barbara se intenzivno druži se sa starletom Sorajom Vučelić, koja je takođe prepoznatljivost stekla kao jedna od učesnica „Velikog brata“.

Riječanka voli narodnu muziku, alkohol i veliki je ljubitelj životinja. Na ruci je istetovirala datum rođenja svog psa. Na telu ima nekoliko tetovaža i pirsinga. Priznala je da je ugradila silikone u usta i grudi, i to broj 4.

Pre pojavljivanja u „Velikom bratu“, Barbara i njena mlađa sestra Tina Šegetin, javnosti su bile poznate samo po izlascima sa Sorajom po beogradskim splavovima, gde su viđane u društvu brojnih fudbalera i žestokih momaka.

Drugarica ju je upoznala sa Milanom Lolom Smiljanićem sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi.

U Crnoj Gori ona i setra su povezivane s elitnom prostitucijom i madam Željkom Rolović koja je uhapšena zbog sumnje da podvodi devojke političarima i tajkunima. Barbaru i Tinu su takve insinuacije veoma pogodile zbog čega su rešile da u „Velikom bratu“ pokažu kakve su zaista.

Neposredno pred ulazak u rijaliti šou program na „Instagramu“ je okačila slike sa fudbalerom Rada, Borkom Veselinovićem, sa kojim je bila u vezi. Mediji su je nakon toga povezivali sa fudbalerom Josipom Modrićem.

Barbara je uspela da u kući „Velikog brata“ ostane punih stotinu dana i da se plasira u finale tog rijalitija, a glasovima publike osvojila je četvrto mesto.

Riječanka je 2016. godine nosila reviju Vesne Spose, a iste godine je odselila za Ameriku u Los Anđeles.

U januaru 2021. mediji su preneli vest da je u vezi sa bosansko-hercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom. Par meseci kasnije par je objavio da očekuje sina, kome su odlučili dati ime Luka.

Reference

Barbara Šegetin na društvenim mrežama

FacebookBarbara @ Facebook
InstagramBarbara @ Instagram