Lepomir Bakić

Kratke informacije

Ime i prezimeLepomir Bakić
Datum rođenja11. Oktobar 1986.
Mesto rođenjaPeć
DržavaSrbija
ZanimanjePolicajac, Bodybuilder, Fitness trener
Visina178 cm
Težina85 kg

Biografija

Lepomir Bakić je policijski oficir, fitnes model, bodibilder i fitnes trener rođen 11. oktobra 1986. godine u Peći, na Kosovu i Metohiji.

Odrastanje

Ime mu je dala baka. 1999. godine njegova porodica je izbegla iz Peći u Gornji Milanovac. Postao je poznat baveći se bodidbildingom

2001. godine je upisao Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici.

Sportska i poslovna karijera

2002. godine je počeo aktivno da trenira džudo, a na nagovor višestrukog državnog prvaka, Slavoljuba Paunovića, zamenio ga je bodibildingom. Otac mu nije pružio podršku jer je smatrao da je boks jedini plemeniti sport i da Lepomir neće postići uspeh.

2005. godine je postao juniorski šampion Srbije i Crne Gore u bodibildingu. Srednju školu je završio kao jedan od najboljih u klasi. Odmah se zaposlio kao policajac u PU Čačak.

M$ & L€ #milossarcev #gucci #bmw #versace #breitling

A photo posted by Lepomir Bakic (@lepomirbakic) on

2006. godine je upisao Kriminalističko Policijsku Akademiju u Zemunu. Dok je studirao, novac je zarađivao cepajući karte na bazenu i obezbeđujući mnoge firme.

2009. godine dekan ga je proglasio za najboljeg sportistu akademije. 2010. godina je bila vrlo uspešna za Lepomira jer je diplomirao, na državnom prvenstvu u Čačku je pobedio u poluteškoj i apsolutnoj kategoriji, te postao apsolutni šampion Srbije za 2010. godinu.

2011. godine je na takmičenju „Arnold Classic Cup“ osvojio srebrnu medalju i bio prvi Srbin koji se vratio sa ovakvog kupa sa medaljom oko vrata. Ima oko 15 pehara, a 2013. godine je proglašen za mistera univerzuma u italijanskom gradu Taranto.

Osvajao je sledeća takmičenja u body building-u:

  • Overall champion of IRONMAN Eurocup 2014
  • Mr. Universe 2013. WORLD CHAMPION
  • Arnold Classic 2011. drugo mesto i srebrena medalja IFBB
  • Apsolutni šampion Srbije 2010. IFBB
  • Šampion Balkana IFBB
  • Multiple national champion IFBB

Trenirao je poznate ličnosti kao što su: Milena Ćeranić, Zorana Pavić, Adil, Maja Nikolić, i drugi. Za Državno prvenstvo Srbije u bodibildingu 2013. godine je trenirao i spremao Jelenu Kasalović, bodibilderku koja ima tetovažu zmaja dugačku 1,5 m. Osvojila je drugo mesto, a Lepomir je nije podržao u odluci da ima tako veliku tetovažu jer smatra da kvari vidljivost definicije mišića.

Assassin… #assassinscreed #assassin #creed A photo posted by Lepomir Bakic (@lepomirbakic) on

Za sebe kaže da je metroseksualac koji voli kreme, parfeme i, generalno, mnogo vremena posvećuje svome telu. Estradna ličnost čije telo smatra savršenim je Jelena Karleuša sa kojom bi uradio foto-sešn. O ministarki saobraćaja, Zorani Mihajlović, ima veoma lepo mišljenje i rado bi bio u njenom obezbeđenju.

Jesam li spreman za show program, sta mislite? 🙂

A photo posted by Lepomir Bakic (@lepomirbakic) on

U MUP-u je radio kao instruktor za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata.

Postao je učesnik još jednog rijalitija, „Farma“, na kojoj je obećao da će napraviti haos.

Lični život

Razveden je i iz tog braka ima sina Davida od šest godina, a trenutno nema vremena da se posveti nekoj devojci i da sa njom ima ozbiljnu vezu. Bivša supruga, Božana, nije imala razumevanja za njegovu posvećenost bodibildingu. Sa platom koju je primao u policiji nije mogao da pokrije troškove zbog čega je imao mnogo dugova.

Ističe da je bodibilding je za njega postao način života i razmišljanja.

Svestan je mnogih odricanja na koja je morao i mora da pristaje, ali ne namerava da odustane od sporta koji voli. Visok je 178 cm, kilaža koju ima tokom takmičenja je 85 kg, a pre ili posle takmičenja 95 kg.

Svoju ishranu i način života koji vodi smatra nezdravim i ne preporučuje ih osobama koje ne želje profesionalno da se bave bodibildingom. Rado daje savete i podstiče omladinu da se bavi sportom. Njegov moto je: „U inat svima, uprkos svemu“. Drži seminare na kojima motiviše ljude da se uvek trude da pobeđuju sebe i da izgrade karakter vredan tuđeg poštovanja.

Tužio je dnevni list Informer zbog objavljenog texta “Lepomir bio u vezi sa tranvestitom” kao i lično Natašu Mazu za iznetu laž. Nikada nije bio u vezi niti je upoznao dok nije ušla u farmu kao gost što je i sama uživo priznala. Viši sud u Beogradu je presudio u njegovu korist, te za odštetu za povređeni ugled i čast Nataša Maza je kažnjena sa 90.000 dinara, dnevni list Informer sa 60.000din.

Lepomir Bakić na društvenim mrežama

FacebookLepomir @ Facebook
InstagramLepomir @ Instagram
TwitterLepomir @ Twitter
YoutubeLepomir @ YouTube