Senada Nurkić (Maca Diskrecija)

Kratke informacije

Ime i prezimeSenada Nurkić (Maca Diskrecija)
Datum rođenja9. Mart 1991.
Mesto rođenjaTuzla
DržavaBosna i Hercegovina
ZanimanjeStarleta

Biografija

Maca Diskrecija je nadimak starlete Senade Nurkić koja se proslavila učešćem u rijaliti programu „Parovi“. Rođena je 09.03.1991. godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini.

Potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želeo da se brine o njoj. Enesa je u emisiji Glamur rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Od malih nogu, Maca je želela da postane poznata i pevala je gde god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za muzički šou „Zvezda možeš biti ti“, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi deo nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu za TV Pink BiH na pitanje novinara:  „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantovana.“

2015. godine se dva puta pojavila u rijalitiju „Parovi“. Tamo nije propuštala priliku da se skine i da zavodi muške učesnike. Jedan od njih, Jasmin Nevenkić, je izjavio da su u izolaciji imali seks. Pobednik jedne od sezona, Gastoz, je njihov intimni odnos opisao kao uvrnut i čudan. Maca je za Telegraf otkrila da bi u svom krevetu volela da vidi političara Čedomira Jovanovića, pevače Sašu Kovačevića i Aleksandra Cvetkovića iz Tropico band-a.

Ni svađe nisu izostale pa ju je Atina Ferari gađala čašom nakon čega je završila u Urgentnom centru, ali kasnije joj se Maca odužila. Mira Škorić je bili posebno gruba prema njoj, a neki tvrde da ju je i ošamarila. Iako su se družile, Jelena Golubović je za Macu rekla da je ograničena i potrošna roba zbog čega se neće proslaviti.

Novac zarađen u Parovima dala je porodici da vrate dugove.

U medijima se spekulisalo da je Maca kriva za razvod Ace Lukasa, ali ona je to negirala.

Objavila je pesmu „Diskretno“ za koju je snimila spot prepun golišavih scena.

Početkom 2017. godine postala je voditeljka emisije „Moćni program“ na Pink televiziji. Potresla je javnost otkrićem na Twitteru da se prostituira, a bila je okačila i cenovnik. Takođe se pohvalila da je od hapšenja štite moćni političari. O tom događaju je izašao čak i članak u britanskom tabloidu Mirror.

2018. godine postala je učesnik rijalitija Zadruga.

Maca je priznala da je posetila plastičnog hirurga i da uvećala grudi i usne, a smanjila nos.

Neke od njenih najsmešnijih izjava su:

  • „Meni je moja majka rekla, Senada, nemoj samo da se slikaš gola! Možeš do pola, ali nemoj gola. Sve dok ne pokazujemo nju među nogama i bradavice, sve ostalo je normalno.“
  • „Ja se sporazumevam i bez znanja jezika.“
  • „Moja malenkost se zove Maca.“
  • „Molim produkciju da mi nabavi “Kosmodisk”. Ubiše me leđa od sedenja.“

U kvizu znanja se nije dobro pokazala pa nije mogla da se seti koliko azbuka ima slova, koji je glavni grad Grčke, kao ni ptice po kojoj je dečji hor dobio ime.

1. januara 2017. Instagram joj je ugasio profil zbog nage fotografije koju je okačila, nakon čega se preselila na Twitter, koji dopušta objavljivanje mnogo provokativnijih fotki.

2017. na jesen postala je učesnica rijaliti programa „Zadruga“.

Takođe da se primjetiti da u novijim medijskim pojavljivanjima je počela da koristi potpuno ekavicu umjesto ijekavice.

Dobar izgled kaže da duguje fitnesu, teretani i ogromnoj količini seksa. Takođe je u emisiji kaže da je rekordno spavala sa 10 muškaraca za jedan dan.

Senada Nurkić (Maca Diskrecija) na društvenim mrežama

FacebookSenada @ Facebook
InstagramMaca @ Instagram
TwitterMaca @ Twitter
YoutubeMaca @ YouTube