Nataša Šavija

Kratke informacije

Ime i prezimeNataša Šavija
Datum rođenja23. Januar 1988.
Mesto rođenjaNovi Sad
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeStarleta, model, pevačica
ŽanrPop-folk

Biografija

Nataša Šavija je srpska starleta, model i pevačica. Rođena je 23. januara 1988. godine u Novom Sadu, a živi i radi u Beogradu. Na privatnom fakultetu Megatrend je završila menadžment u kulturi i medijima.

Pažnju na sebe je privukla neprimerenim izjavama za mladu reprezentaciju Srbije, obećavajući nagradu ukoliko pobede Brazil na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Oprobala se kao glumica u domaćoj  TV seriji „Folk“ u kojoj je tumačija ulogu Mace, pevačice u usponu. Njen partner u seriji je bio Dragan Bjelogrlić.

Objavila je dve pesme: „Kazna“ i „Ne brini“, a pojavila se u spotovima „Zauvek i kraj“ Marka Vanile i „Taguj me“ Fantastik benda. Za potrebe drugog spota se ljubila sa pevačem benda i bila na plaži u toplesu.

Pored glume i pevanja, bavi se i modelingom.

Svet je objavio da je bila u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, a neki od njih su Veljko Ražnatović, Ćazim Osmani, Stiven Sigal i glumac Sergej Trifunović koji je na to imao ironičan komentar.

2015. godine je ušla u rijaliti „Parovi“.  Učestvovala je i u rijaliti programu „Maldivi“.

Nakon „Parova“, objavila je slike iz provoda sa političarem Aleksandrom Požgajem za koga je rekla da joj se sviđa. Na društvenim mrežama često kači provokativne fotografije i snimke.

Nataša je za Svet tvrdila da su neki biznismeni bili spremni da plate 5.000 evra za noć sa njom, ali odbila ih je jer se ne bavi prostitucijom. Kaže da ima bogatog dečka kome otvoreno traži novac kada joj je potreban.

Plastične operacije kojima se podvrgla su: povećanje usana i korekcija nosa

Nataša Šavija na društvenim mrežama

FacebookNataša @ Facebook
InstagramNataša @ Instagram
TwitterNataša @ Twitter
YoutubeNataša @ YouTube