Mina Vrbaški

Kratke informacije

Ime i prezimeMina Vrbaški
Datum rođenja9. mart 2000.
Mesto rođenjaNovi Sad
DržavaSrbija
PrebivališteNovi Sad
ZanimanjeNepoznato

Biografija

Mina Vrbaški je učesnica više sezona rijaliti šou programa „Zadruga“ koji se emituje na „Pink“ televiziji. Rođena je 9. marta 2000. godine u Novom Sadu. U prvu sezonu „Zadruge“ ušla je kao maloletnica.

Javnosti je postala poznata kao maloletna ljubavnica popularnog pevača Šake Polumente. Taj skandal bio je njena ulaznica u svet rijaliti šou programa.

Govorila je da želi da uđe u rijaliti kako bi sebe prikazala u lepšem svetlu posle skandala sa Šakom. Ipak, čini se da Mina u tome nije uspela s obzirom da je u tri sezone rijalitija često menjala momke i imala seks pred kamerama još kao maloletna.

Detinjstvo i obrazovanje

Mina Vrbaški rođena je 9. marta 2000. godine u Novom Sadu. Detinjstvo je povela u Inđiji gdje je živela 13 godina. Njena majka zove se Ivana Vrbaški, a otac Nenad Pešut. Pešut je njen biološki otac, ali kako je pričala Minina majka Ivana, nikada nije upisan u krštenicu pa Mina nosi majčino prezime. Mina je i odrasla sa svojom majkom Ivanom koja je po zanimanju pevačica.

U svojoj trinaestoj godini sa porodicom se iz Inđije preselila u Beograd. Upisala je srednju dizajnersku školu, a školu je napustila odmah u prvoj godini zbog skandala sa pevačem Šakom Polumentom.

Naime, maloletna Mina zaljubila se u dosta starijeg pevača i sa njim uplovila u ljubavnu vezu. Sve to saznali su i mediji koji su o tome pisali. Pritisak javnosti postao je preveliki za srednjoškolku i ona je odlučila da napusti školu. Razmišljala je o tome da školu završi vanredno, međutim, nešto kasnije je ušla u rijaliti.

Mina se bavila odbojkom za koju je bila veoma talentovana. Trenirala je od osnovne škole i igrala za Odbojkaški klub „Radnički“. Kao njihova članica igrala je i za Odbojkaški klub „Crvena Zvezda“. Međutim, imala je povredu zbog koje je odustala od ovog sporta.

Veza sa pevačem Šakom Polumentom

Na društvene mreže Mina je postavila video snimak u kojem pevač narodne muzike, popularni Šako Polumenta, govori kako mu ona nedostaje i šta bi želeo da joj radi. To je izazvalo pravi skandal u javnosti. O izjavama ljubavi Šake prema maloletnoj devojci svi su pisali. Mina je tada bila prvi razred srednje škole, a Šaka porodičan čovek koji je sve to negirao.

Kasnije, Šako Polumenta snimio je pesmu „Nedostaješ“ koja je navodno nastala na osnovu upravo tih videa koje je Mina postavljala na društvene mreže. Kada je Mina ušla u rijaliti upravo zbog ovog skandala, na jednoj od zabava u „Zadruzi“, nastupao je i sam pevač Šako Polumenta. Mina je tada samo sedela i posmatrala ga, ali nisu ostvarili kontakt.

Kao maloletnica u rijalitiju „Zadruga 1“

U prvu sezonu rijalitija „Zadruga“ Mina Vrbaški ušla je sa samo 17 godina. Tada se mnogo spekulisalo o tome ko je dao svoj pristanak da maloletnica boravi u rijalitiju koji traje nešto manje od godinu dana, a pri tom još uvek nije završila ni srednju školu i u javnosti je bila obeležena kao „maloletna ljubavnica Šake Polumente“.

U sve to uključio se i Minin biološki otac Nenad Pešut koji je tražio da Mina izađe iz rijalitija i optuživao njenu majku da kćerku dozvoljava da radi sve i svašta. Iako je u početku Ivana Vrbaški govorila da nije dala svoju saglasnost kako bi Mina bila u rijalitiju, demantovala ju je produkcija „Zadruge“ koja je rekla da Mina nikada ne bi mogla ući u rijaliti bez pristanka roditelja.

Mina je rekla da ona želi da bude u rijalitiju kako bi pokazala narodu da nije onakva kakvom su je predstavili mediji – ljubavnica popularnog pevača. Ipak, čini se da u rijalitiju nije napredovala mnogo jer su je konstantno okruživali skandali i ljubavne afere sa učesnicima. Kao maloletnica imala je i seks pred kamerama.

Prvi seks pao je sa učesnikom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Mini nije smetalo to što je Đekson imao vezu u rijalitiju sa Anđelom Vešticom. Ona je ustvari Anđeli preotela momka i time sebe ponovo predstavila u negativnom kontekstu. Međutim, vreme je pokazalo da Đekson Minu nije shvatao ozbiljno i da sa njom ne želi ozbiljnu vezu. Ona je utehu našla u drugom učesniku Tomi Paniću. Mina je i sa njim imala seks pred kamerama.

Sve to negativno su komentarisali drugi učesnici „Zadruge“, a nek isu Minu optuživali i da se ona ustvari bavila prostitucijom. Mina je u jednom trenutku rekla da je istina da se bavila prostitucijom i time šokirala gledaoce i takmičare rijalitiju. Izvinula se svojoj porodici što je odlučila da to javno prizna, ali je rekla da je time što je zaradila novac od prostitucije bila u mogućnosti da sebi i svojoj porodici više obezbedi sa finansijske strane.

Kada se završila prva sezona, Mina je javnosti i medijima postala još interesantnija. Nije propuštala priliku da pravi skandale i van kamera. Zbog toga ne čudi što je dobila ponudu da uđe i u drugu sezonu popularnog rijalitija.

„Zadruga 2“

U „Zadrugu 2“ Mina Vrbaški ušla je kao zauzeta devojka s obzirom da je nakon završetka prve sezone rijalitija našla dečka Igora Terzića. Iako je rekla da će biti verna svom dečku, nedugo posle ulaska Mina je prekršila obećanje. Terzića je prevarila sa Jovicom Putnikovićem, učesnikom rijalitija.

Nakon prevare, Mina je govorila da se kaje i da je mnogo pogrešila. Želela je da joj njen dečko oprosti prevaru. Međutim, čini se da se Mina nije dugo kajala, jer je odmah posle toga nastavila da uživa u ljubavi sa Jovicom i zaboravila na svog dečka u „spoljnom svetu“.

„Zadruga 3“

Na vratima „Zadruge“ Mina se našla i u trećoj sezoni. Na ulasku, rekla je kako je pronašla sebe, da se smirila i da je došla da se konačno predstavi u pravom svetlu. Međutim, odmah se zaljubila u Vladimira Tomovića. Iako je Vladmir učesnik koji je promenio najviše devojaka u „Zadruzi“ Mina je uporno prelazila preko svega i pokušavala da pridobije njegovu ljubav.

Žuta štampa pisala je čak i da Mina „buši kondome“ kako bi ostala trudna sa Vladimirom i kako bi on ostao sa njom.

Zbog svoje opsesije Vladimirom Tomovićem Mina je doživljavala veoma stresne situacije u rijalitiju i gledaoci su je gledali više uplakanu nego nasmejanu. Vladimir je bio sa njom, ali nije želeo ništa ozbiljno. Iako je gajio simpatije prema Mini, on je bio i sa drugim devojkama u rijalitiju, a Mina je sve to posmatrala. Više puta je otvoreno govorila koliko je zaljubljena u Vladimira i da ga voli, te da ne zna kako će da izdrži u rijalitiju do kraja sezone. U očaju je čak lupala na vrata rijalitija i želela da izađe.

Mina Vrbaški na društvenim mrežama

FacebookMina @ Facebook
InstagramMina @ Instagram