Steffani Banić

Kratke informacije

Ime i prezimeSteffani Banić
Datum rođenja14. oktobar 1994.
Mesto rođenjaSplit
DržavaHrvatska
ZanimanjeTrgovac

Biografija

Stefani Banić je djevojka iz Splita koja je postala popularna krajem ljeta 2015. godine zahvaljujući učestvovanju u popularnom reality show-u Big Brother. Mnogi njen izgled opisuju kao spoj Severine i Kristen Stewart popularne glumice iz Sumrak Sage.

Rođena je 14.10.1994. godine u Splitu, Hrvatska. Majka joj je nadjenula ime Steffani po Steffani Harper, glumici iz serije Povratak u Idn.

Steffani Banić ima završenu srednju trgovačku školu.

Glavna okupacija su joj po njenim rečima izlasci sa društvom, uživanje u muzici, opijanju i lakim drogama. Sluša metal i rock&roll, ali se ne stidi ni da završi u narodnjačkom klubu i muzici. U životu se još traži, ali kad bi mogla najradije ne bi ništa radila.

Zanimaju je je tetovaže i pirsinzi. Voli životinje, posebno pse i konje.

Nastup u Velikom Bratu joj je bio kao od osobe koja nema izgrađene manire, te podrigivanje i dobacivanje drugima joj nisu predstavaljali nikakav problem.

Nakon završetka Velikog Brata, pojavila se u spotu „‘Pare ili muf“, repera iz Splita – Žuvija.

U međuvremenu je pronašla i posao blagajnice u trgovini na ostrvu Lastovu.

Zvali su je da učestvuje u realitiju Parovi i nudilu joj pozamašnu sumu novca, no ona ih je navodno glatko odbila.

Seks skandal u Velikom Bratu

Prije ulaska u Veliki Brat postojale su glasine kako Stefani „voli žene“, međutim dokazala je suprotno i to već prvi dan vatrenim seksom sa Ervinom Mujakovićem. Klip je brzo postao jedan od najgledanijih domaćih klipova na YouTube-u. Steffani i Ervin su prva tri dana uzastopno spavali zajedno što je zasmetalo pojedinim stanarima kuće Velikog Brata.

Steffani Banić na društvenim mrežama

Facebook-
InstagramSteffani @ Instagram