Mirjana Praizović

Kratke informacije

Ime i prezimeMirjana Praizović
Datum rođenjaNepoznat datum, 1993.
Mesto rođenjaBanja Luka
DržavaBosna i Hercegovina
ZanimanjeHostesa

Biografija

Mirjana Praizović je učesnica Velikog Brata iz 2015 godine. Rođena u Laktašima 1993. godine. Živi sa roditeljima i starijom sestrom.

Neko vrijeme u djetinjstvu je provela u Njemačkoj jer su joj roditelji radili tamo i tada je savladala njemački jezik.

Čim je završila srednju školu ugradila je silikone. Sa veličinom i dalje nije bila zadovoljna iako je ponosna na njih, te ih je odlučila još povećati nakon što napusti Velikog Brata. Iako je završila srednju ugostiteljsku za konobaricu (u Bosni i Hercegovini) po zanimanju je hostesa. Radila je kao konobarica i hostesa u nekoliko kafića i barova u Republici Srpskoj, između ostalih u kafe-baru „Milion“ u Laktašima, noćnom baru „Cunami“ u Mrkonjić Gradu, kao i u banjalučkom „Pink Panteru“.

Prema njenim riječima voli starije muškarce, posebno one koji imaju novca… Ako nemaju para, onda preferira da su makar dobri ljubavnici.

Ima šest tetovaža od kojih neke na intimnim dijelovima tijela.

Želja joj je da bude porno glumica i namjerava da potraži casting da uđe u spomenutu industriju. Voli da hoda golišava, a za sebe kaže da je bez predrasuda i otvorenog uma.

Ima kućnog ljubimca, psa, ženku zlatnog retrivera pod imenom Rea.

Kontroverze:

Na samoj audiciji za Velikog Brata uspjela je pokazati grudi u više navrata, što se vidi na klipu ispod. Tokom samog velikog brata nije se libila biti golišava.

Ervin masira Mirjanu.

Mirjana Praizović na društvenim mrežama

FacebookMirjana @ Facebook