Sandra Meduza

Kratke informacije

Ime i prezimeSandra Meduza
Datum rođenja1997.
Mesto rođenjaZrenjanin
DržavaSrbija
PrebivališteZrenjanin
ZanimanjeNepoznato

Biografija

Sandra Meduza (Dijandra Pavlović) je srpska starleta i učesnica pete sezone rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“ („Happy“) televiziji. Za sebe kaže da je prva prirodna srpska starleta, bez silikona.

Njena ambicija bila je da postane prva starleta Zrenjanina, a u tome je i uspela. Na tom putu uzori su joj bili Mimi Oro, Nataša Šavija i Atina Ferari.

Frizerka iz Zrenjanina hvalila se da u slobodno vreme voli da se fotografiše, najčešćše provokativno, ali i da izlazi po kafićima sa „dobrim frajerima“ te se vozi u luksuznim automobilima.

Poznata je i po svojoj izjavi da bi zbog popularnosti snimila porno film i da u tome ne vidi ništa loše. Provokativno se fotografiše i te fotografije postavlja na svoje društvene mreže. Na Instagramu je prati više od 60 000 ljudi, a ona svakodnevno objavljuje svoje provokativne fotografije i često ističe „guzu“ u prvi plan.

Postala je učesnica rijaliti šou programa „Parovi“ sa devetnaest godina.

Ko je Sandra Meduza?

Inače, Sandra Meduza je njeno umetničko ime, a pravo ime je Dijandra Pavlović. S obzirom da je Dijandra retko ime, koje se njoj i ne sviđa mnogo, želela je da je svi zovu Sandra Meduza i da tako bude prepoznatljiva.

Sandra je veoma visoka devojka koja voli da ističe svoju zadnjicu prilikom fotografisanja i snimanja. Za sebe kaže da ima muški mozak. Ne krije da voli da bude u centru pažnje, po svaku cenu. Od detinjstva ima ogromnu želju da postane poznata.

Pred televizijskim kamerama pričala je da joj je automobil najdraže mesto za seks i da voli često da ima seks u automobilu. Muškarci na njoj, kako je rekla, prvo primete njenu guzu i dugu kosu.

Rekla je da nikada nije bila sa devojkom, ali da bi i to iskustvo želela da proba. Meduza je pričala da je zadovoljna svojim prirodnim izgledom, ali da bi nekada možda uradila samo silikonske grudi.

Učešće u kvizovima znanja

S obzirom da je često odavala utisak devojke koja i nije preterano inteligentna, Sandra Meduza bila je zanimljiva raznim tabloidima i portalima kako bi učestvovala u „Kvizu znanja“. Tako se ona više puta našla pred kamerama dok je odgovarala na pitanja iz oblasti opšte kulture i informisanja, gde je retko kad davala tačne odgovore.

Tako je na primer na pitanje koje je boje zastava Srbije, zemlje u kojoj živi, ona odgovorila „plavo bele“. Takođe, rekla je da je himna Srbije „Sveti Sava“. Mnogi su komentarisali njeno učešće u kvizovima i rekli da ona treba ući u Ginisovu knjigu rekorda kao neko ko je dao „najviše najglupljih odgovora ikada u nekom kvizu“.

Zbog svog neznanja Sandra Meduza punila je i naslovne strane tabloida. Mnogi su je nazivali naslednicom Mimi Oro, koja je takođe na sličan način kao i Sandra Meduza postala prepoznatljiva po svom neznanju.

Inače, video snimci u kojim Sandra Meduza odgovara na pitanja u kvizu znanja imaju više miliona pregleda na Jutjubu.

Pokušaj pevanja

Tokom jednog televizijskog snimanja okušala se kao pevačica u studiju i otpevala dve pesme. To je kasnije na društvenim mrežama deljeno kao „najtužniji“ pokušaj pevanja ikada. Tako je Sandra Meduza opet nasmejala region.

Bili su vrlo zanimljivi i komentari momaka iz studija kod kojih je snimala pesme, pa su je oni tako savetovali da ako želi da bude starleta mora đuskati dok tako „fenomenalno“ peva. Dok su se oni smejali i zabavljali, Sandra je sve to shvatala poprilično ozbiljno i još jedanom potvrdila da čitaoci portala ne komentarišu bez razloga i dovode u pitanje njenu inteligenciju.

Sandra Meduza je posle svog „pokušaja pevanja“ rekla da je zadovoljna time kako je pevala i da će to sa godinama biti sve bolje. Momci iz produkcijskog studija rekli su joj da je pred njom sigurno uspešna karijera, ali karijera starlete.

Učešće u rijalitiju „Parovi“

S obzirom na njenu „popularnost“ na društvenim mrežama i Jutjubu, Sandra Meduza, prva starleta Zrenjanina, dobila je ponudu da uđe u petu sezonu rijaliti šoua „Parovi“ krajem 2016. godine. Tu priliku je iskoristila, kako je rekla, da bi se gledaocima predstavila u pravom svetlu, onakva kakva zaista jeste, da je bolje upoznaju i ne komentarišu ružno na internetu.

Međutim, teško bi se moglo reći da je u tome uspela. Posle njenog učešća u rijalitiju o njoj se još više pisalo u negativnom kontekstu, a mnogi tabloidi u Srbiji objavljivali su čak i „cenovnik seksualnih usluga Sandre Meduze“.

Sandra Meduza na društvenim mrežama

FacebookSandra @ Facebook
InstagramSandra @ Instagram
TwitterSandra @ Twitter