Vladimir Vlada Stanojević

Kratke informacije

Ime i prezimeVladimir Vlada Stanojević
Datum rođenja17. Februar 1982.
Mesto rođenjaTrstenik
DržavaSrbija
ZanimanjeVoditelj

Biografija

Vlada Stanojević je srpski voditelj rođen 17. februara 1982. godine u Trsteniku. Iz male sredine je došao u Beograd maštajući da radi na televiziji. Trenutno živi u Las Vegasu u Americi.

Njegov otac zvao se Dragomir (preminuo 2011.), a majke Vera. Ima mlađu sestru. Vlada je uvek isticao da mu je porodica pružila beskonačnu ljubav i  da su mu roditelji bili brižni i susretljivi. Omiljeni sport mu je rukomet. Kućni ljubimac mu je jorkširski terijer Luj.

Prva emisija koju je vodio bila je „Siti“ na RTV Pinku. Zatim je, na istoj televiziji, postao voditelj jutarnjeg programa sa koleginicom Minjom Miletić, ali zamenili su ih voditelji koji su prešli sa prvog kanala RTS-a, Jovana Joksimović i Srđan Predojević. Takođe, vodio je emisiju „Stotka“ sa pevačicom Lepom Lukić u kojoj su sa poznatim ličnostima pričali o njihovim planovima, životu i drugim aktuelnim temama. Bio je i jedan od voditelja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ sa koleginicom Ivom Smiljanić.

Završio je Višu školu za informacione i komunikacione tehnologije, smer Internet tehnologije. Radi kao PR izdavačke kuće Siti rekords i model.

Bio je učesnik druge sezone rijaliti programa „Farma“. Takođe se pojavio se i u šestoj sezoni gde su mu za oko zapale starleta Tamara Đurić i pevačica Gabrijela Pejčev.

Bio je u vezi sa mnogim estradnim ličnostima kao što su Marina Visković koju je pre toga poznavao 3 godine i Nikolina Kovač koja mu se dopala tokom snimanja „Zvezda Granda“. Kružile su glasine da je bio sa bikini fitnes šampionkom Majom Pavlović, manekenkom Minom Milenković, bivšom devojkom Lole Smiljanića koja je izmislila sopstvenu otmicu, Helenom Topalović, ćerkom folk pevača Milana Topalovića, Unom Grujić, učesnicom rijalitija „Maldivi“, pevačicom Milenim Ćeranić, Ninom Božić, devojkom koja nija poznata javnosti, i mnogim drugim.

Bio je veren sa Ana Marijom Žujović, fitnes instruktorkom i pobednicom takmičenja „Fitness universe“. Venčali su se u Las Vegasu, a pravu svadbu su planirali za septembar 2015. godine. Veza se završila na najgori mogući način tako što je Vlada pretukao verenicu jer je sumnjao da ga vara. Par je dodatno zakomplikovao priču iznoseći intimne detalje i prljav veš u javnost. Ana Marija je tužila voditelja i izjavila da želi da ga vidi iza rešetaka.

Takođe su se pojavila i dva snimka sa intimnim scenama od kojih prvi prikazuje voditelja sa bivšom devojkom, manekenkom Marijom Šarčević, dok je na drugom sa nepoznatom devojkom u toaletu jednog beogradskog kluba.

2016. godine odselio je Ameriku, u Las Vegas. Tamo radi kao host za više poznatih jezika. Razlog odlaska u Ameriku je njegovo usavršavanje engleskog jezika.

Vladimir Vlada Stanojević na društvenim mrežama

FacebookVlada @ Facebook
InstagramVlada @ Instagram
TwitterVlada @ Twitter