Aleksandra Nakova

Kratke informacije

Ime i prezimeAleksandra Nakova
Datum rođenja5. avgust 1989.
Mesto rođenjaĐevđelija
DržavaMakedonija
PrebivališteĐevđelija
ZanimanjeManekenka

Biografija

Aleksandra Nakova je makedonska manekenka. Rođena je 5. avgusta 1989. godine u Đevđeliji. Sa košarkašem Nikolom Gajdadžievim ima ćerku Leu. Živi i radi u Đevđeliji.

Aleksandra je jedinica koju su roditelji razmazili. Kada je bila mala, maštala je da postane tajni agent. U Skoplju je upisala privatni FON Univerzitet. Vlasnica je titule „Makedonska playboy zečica“.  U Srbiji se slikala za časopis CKM i radila je za brendove: „Calvin Klein“, „Police“, „Victoria Secret“, itd.

Na društvenim mrežama „Fejsbuk“ („Facebook“) i „Instagram“ („Instagram“) često objavljuje provokativne fotografije na kojima više otkriva nego što pokriva.

Aleksandra je 2012. godine učestvovala u rijaliti šou programu „Survajer“ („Survivor“). Diskvalifikovana je jer se potukla sa starletom Stanijom Dobrojević koja ju je uvredila. Kasnije je izjavila da je tuča iscenirana jer je želela da je producenti pošalju kući. Međutim, i Stanija je morala da se spakuje i napusti Kostariku.

Manekenka je učestvovala je i u makedonskom televizijskom šou „Ples sa zvezdama“.

Nakova je u martu 2021. godine otvorila butik u rodnoj Đevđeliji. Neko vreme je najavljivala da planira da započne posao trgovinom odeće, a potom su joj se planovi ostvarili. Napravila je i veb sajt „AN House of Fashion“ na kome devojke koje nisu iz Makedonije mogu da naruče garderobu.

Privatni život

Aleksandra je pre „Survivor“-a bila u vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem. Na putu ka Kostariki je započela vezu sa bivšim hrvatskim misterom Radovanom Stošićem. Mediji su tvrdili da su manekenka i mister imali seks na ostrvu. Zbog toga ju je ostavio dečko sa kojim je bila dve godine u vezi.

Manekenka se 2015. godine  povukla iz javnosti. U martu iste godine udala se za makedonskog košarkaša Nikolu Gajdadžieva, sa kojim je dobila ćerku Leu. Međutim, već početkom sledeće godine makedonski mediji su objavili vest da se par razvodi.

Posle udaje se povukla iz javnosti, ali je pažnju ponovo počela da privlači atraktivnim fotografijama na „Instagramu“.

Ugradila je silikone u grudi i usne. Liniju odražava plivanjem, kik boksom i trčanjem na traci.

Aleksandra Nakova na društvenim mrežama

FacebookAleksandra @ Facebook
InstagramAleksandra @ Instagram