Stanija Dobrojević

Kratke informacije

Ime i prezimeStanija Dobrojević
Datum rođenja17. Mart 1985.
Mesto rođenjaVirovitica, Hrvatska
PrebivališteNovi Sad, Srbija
ZanimanjeStarleta
Visina168 cm
Težina50 kg

Biografija

Stanija Dobrojević je srpska starleta, manekenka i učesnica rijaliti šou programa „Survivor“, „Farma 4“ i „Farma 6“. Rođena je 17. marta 1985. godine u Virovitici. Otac Dragan je od 1991. do 1995. godine bio politički aktivan. Tokom rata je ubijen zbog čega je majka Slavica sa ćerkom i sinom Sanijem izbegla u Rumu.

Smatra da joj je rat oduzeo detinjstvo pa je morala ranije da odraste i da nauči da se bori za sebe. Osam razreda osnovne škole pohađala je na devet različitih mesta, u Sremskoj Mitrovici je završila srednju ekonomsku školu „9. maj“, a u Novom Sadu je upisala Ekonomski fakultet. Na drugoj godini je u okviru programa Work and Travel, otišla u Ameriku. Kada se vratila u Srbiju, prenosila je svoje iskustvo i delila savete studentima koji su želeli da putuju i rade u Americi.

Bila je zaštitno lice kazina Haras u Atlantik Sitiju, radila je kao krupije i menadžer odnosa sa javnošću. Što se tiče njene manekenske karijere, bila je jako uspešna kao bikini model u Majamiju. 2008. godine se našla u zenitu slave zahvaljujući slikama za koje tvrdi da su joj ukradene. Proglašena je za najlepšu Plejboj golf devojku što joj je omogućilo da ode u Plejboj vilu kod Hju Hefnera gde se slikala sa njim i ostalim zečicama. Dobila je nadimak srpska seks bomba, a u Srbiji se slikala za časopise Plejboj, Maksim i Si-Kej-Em. 2012. godine je učestvovala u Survivor Srbija VIP: Kostarika. Ušla je sa namerom da pokaže svoju ličnost, a ne samo atribute koji su joj omogućili veliku popularnost kod pripadnika suprotnog pola. Vrlo brzo je diskvalifikovana zbog čega nije mogla da se bori za glavnu nagradu. Razlog je tuča sa makedonskom Plejboj zečicom Aleksandrom Aleks Nakovom. Iako je Stanija tvrdila da se samo branila i da ju je Aleks napala kako bi što pre izašla iz rijalitija, organizatori su ih obe kaznili.

18. jula 2012. godine je objavila svoju prvu pesmu „Umri bez mene“ u kojoj je šaputala tekst, dok je deo koji se peva izveo Marjan Kamenović. Pesma govori o fudbaleru koga ostavlja jer je zabrljao.

U tom periodu je posećivala sva važnija dešavanja i promovisala je humanitarne akcije, turističke ponude raznih zemalja, itd. Pojavila se u jednoj epizodi serije Zvezdara kao devojka mafijaša.

2013. godine je postala učesnica rijaliti programa „Farma 4“ u kome je sa 38,67% glasova osvojila drugo mesto. Tada je započela emotivnu vezu sa manekenom Filipom Panajotovićem koja je trajala i nakon šoua.

2015. godine je ponovo ušla u „Farmu 6“, ali ovoga puta sa većim iskustvom i željom da bude solo igrač.

Sa manekenom Banetom Jankovićem se pojavila u spotu za pesmu „Ja te ne dam nikom“ Perice Pece Jovanović.

Mediji su je dovodili u vezu sa mnogim poznatim i nepoznatim ličnostima kao što su: Gojko Kačar, Lola Smiljanić, Vladimir Volkov, voditelj Vlada Stanojević, Igor Dodik, sin predsednika Republike Srpske, Manuel Stanojević, bivši učesnik „Velikog brata“, itd. Priznala je da je tri puta bila verena.

Smatra da joj mnogi zavide na uspehu koji je postigla, a jedan od primera je izjava starlete Soraje Vučelić da je Stanija u toaletu oralno zadovoljavala izvesnog Matiju. Stanija ju je tužila kako bi povratila svoju čast i ugled, a suđenje je u toku. Više puta su o njoj kružile glasine da se bavi prostitucijom. Najnovija je izjava madam Željke Rolović, optužene za podvođenje devojaka, da joj je Stanija tražila bogate klijente što je ona oštro demantovala.

2016. godine se oprobala i pevačkim vodama. Izdala je singl „Glavni akteri“. Početkom 2017. godine Kurir je prenio da je kupila stan u budućem Beogradu na vodi.

Visina i težina

Mnogi pretražuju koliko je Stanija visoka i teška… Manekenka je visoka 168 cm, a teška 50 kg. Stanija redovno vežba u teretani, ima čak i ličnu teretanu, no pored teretane ipak je doradila grudi silikonima. Ne stidi se toga i čak je sama objavila fotografije kako je izgledala prije silikonskog tretmana. Bavi se jogom i zumba plesom.

Zanimljivost

Kada je se Novak Đoković probio 2007 u finale US Open-a, razočarani Amerikanci (Novak je bio relativno nepoznat) su se reešavali svojih ulaznica jeftino, Stanija je pokupovala preko 100 komada i podelila srpskim studentima.

Intervjui i reference

Stanija Dobrojević na društvenim mrežama

FacebookStanija @ Facebook
InstagramStanija @ Facebook
TwitterStanija @ Twitter