Sandra Obradović

Kratke informacije

Ime i prezimeSandra Obradović
Datum rođenja21. Oktobar 1985.
Mesto rođenjaBeč, Austrija
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeModel
Visina180 cm
Težina60 kg

Biografija

Sandra Obradović je srpska manekenka, model, učesnica rijaliti programa „Farma“ i voditeljka. Rođena je 21. oktobra 1985. godine u Beču. Odrasla je u Požarevcu gde je išla u osnovnu i srednju školu. Studije je zapostavila zbog poslovnih obaveza, ali 2012. godine je završila Fakultet za kulturu i medije Univerziteta Megatrend. Najviše voli da sluša Cecine pesme, a omiljeni filmovi su joj: Troja, Osveta i Vegas za dvoje.

2004. godine Sandra je bila druga pratilja na izboru za Mis Srbije i Crne Gore. Sledeće godine je otišla na izbor za Mis Evrope gde je proglašena za jednu od deset najlepših devojaka.

Sandrino učešće na „Farmi“

2009. godine je dospela u žižu javnosti jer se takmičila u prvoj sezoni rijaliti programa „Farma“. Svojom neposrednošću je šarmirala većinu muških takmičara, a posebno pevača Milana Topalovića Topalka i fudbalera Marka Đurovskog.

Sandra i Topalko su od samog početka bili bliski što je rezultiralo poljupcem. Marko je imao zadatak da zavede Sandru, ali na kraju je delovalo da je on bio zaveden. Kamera je zabeležila njihov poljubac, kao i druge zanimljive situacije. U medijima je odjeknula vest da je Sandra imala seks sa crnogorskim muzičarem Igorem Lazićem, poznatijim kao Nigor, za koga je izjavila da nije njen tip muškarca.

Ipak, publika je Sandri pružila podršku pa se našla na trećem mestu, posle Topalka i Nigora, i osvojila je 20.000 evra. Izjavila je da će novac uložiti u stan.

2010. godine se oprobala kao voditeljka emisije „Ništa za sakriti“ koja se emitovala na TV Pinku. Repera Đusa je pitala da li zlostavlja svoju devojku kao što je Miloša Bojanića na Farmi, ali nije dobila odgovor jer se on uvredio i napustio snimanje. Sandra je bila neprijatno iznenađena tim postupkom jer je samo profesionalno radila svoj posao.

2011. godine je u Minhenu vodila program za mis dijaspore sa Draganom Marinkovićem Macom i izbor za mis Srbije.

Sandrin ljubavni život

2010. godine, nakon izlaska sa „Farme“, je započela vezu sa zvezdom Granda, Slobodanom Vasićem. Bili su zajedno nekoliko meseci, ali Sandra je raskinula. Pevaču je ovo veoma teško palo pa je pokušavao da je ubedi da se pomire.

2012. godine je priznala da je zaljubljena u biznismena koji je pred ženidbom. Mnogi su pretpostavili da se radi o Mići Jovanoviću, nekoliko decenija starijem rektoru i vlasniku univerziteta na kome je Sandra diplomirala.

2013. godine je viđena u društvu sestrića Bogoljuba Karića, Aleksandra Saše Nedeljkovića. Iako to nisu potvrdili, bilo je očigledno da su zajedno. Kurir je objavio da su vezu počeli godinu dana ranije, ali Sandra nije insistirala da se eksponiraju u javnosti. Ubrzo su raskinuli jer su shvatili da njihova veza nema perspektivu.

2014. godine manekenka je objavila snimak na kome se vidi da je u kolima sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem što je potvrdilo glasine da su zajedno. Spekuliše se da je Ćazim raskinuo sa Sandrom, nakon čega se ona ošišala, ofarbala u crno i znatno oslabila. Privedena je zbog vožnje u pijanom stanju pa je provela 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Manekenka je živela u stanu fudbalera Ognjena Koromana koji je iznenada odlučio da ga izda kolegi Aleksandru Kataiu.

2015. godine mediji su je doveli u vezu sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem što je ona demantovala. Spekulisalo se da čeka dete sa kontroverznim austrijskim biznismenom, ali i to se ispostavilo kao netačna informacija.

2016. godine je izjavila da se dostojanstveno povukla iz medija jer je videla ko se sve u njima pojavljuje.

Sandra je visoka 180 cm, a teška 60 kg. Od estetskih zahvata je uradila povećanje grudi, usana, kao i liposukciju vrata. Prešla je na hrono ishranu uz pomoć koje održava dobru liniju.

 

Sandra Obradović na društvenim mrežama

FacebookSandra @ Facebook
InstagramSandra @ Instagram