Ivana Šašić

Kratke informacije

Ime i prezimeIvana Šašić
Datum rođenja31. Oktobar 1974.
Mesto rođenjaŠabac
DržavaSrbija
ZanimanjePevačica
ŽanrTurbo-folk

Biografija

Ivana Šašić je srpska turbo-folk pevačica rođena 31.10.1974. godine u Šapcu. Prvi album je snimila 2006. godine iako peva još od 1993. kada je živela u Novom Sadu, ali je napravila pauzu i posvetila se sinovima Nikoli i Srđanu. Razvedena je i ona izdržava decu pevajući na raznim slavljima.

Bila je učesnik Farme, gde je obelodanila da jedan njen nastup košta 500 evra i da na taj način prehranjuje sebe i decu, te da posla i ponuda za nastupe ima dovoljno i da se ne žali. Takođe je izjavila da će na imanju praviti cirkus.  Mediji su je povezivali sa rukometašem Ratkom Nikolićem koji se pojavio u njenom spotu za pesmu „Divlje zveri“ i Salvatorem Konte, tajkunom iz Fana, gradića na severu Italije. Trenutno je u vezi sa mlađim muškarcem kome bi oprostila kada bi je prevario dok je na imanju u Lisovićima.

Poznata je po sukobu sa koleginicom Radom Manojlović. Smatra da je Rada kopira jer se na ju tjubu pojavila demo verzija pesme „Skini me“ koju je Ivana kupila od kompozitora Damira Handanovića. Od estradnih ličnosti, dobra prijateljica joj je Goga Sekulić.

Tokom aprila 2015 brutalno je napadnuta na ulici od strane nepoznatih napadača gde je zadobila teže telesne povrede.

Diskografija:

– 2006. godine u izdanju Grand produkcije objavila je album „Došli drugovi“ sa pesmama: Došli drugovi, Slobodno, Malo, malo, Treba mi samo 5 minuta, Jesam, jesam, 25, Obična devojka, Ko je ona mala, Nedeljne kiše, Ko te ljubi, Ivana, Možda nisam rekla da;

– 2012. godine je za Gold music izdala album „Žene, žene“ sa pesmama: Žene, žene, Divlje zveri, Zbogom, mili, Skini me, Trn, Popucaće stakla, Kriva sam, Samo malo, Kaži mi, dokaži mi;

– 2012. godine je snimila pesmu „Nevoljo moja“ sa Markom Žujovićem;

– 2013. godine je objavila dve pesme: „Budi mi prijatelj“ i „1000 dana“ u duetu sa Prestiž bendom.

Ivana Šašić na društvenim mrežama

FacebookIvana @ Facebook