Jelena Mrkić

Kratke informacije

Ime i prezimeJelena Mrkić
Datum rođenja19. april 1983.
Mesto rođenjaZadar (Hrvatska)
DržavaSrbija
PrebivališteNovi Sad
ZanimanjePevačica
ŽanrPop, folk

Biografija

Jelena Mrkić je srpska pevačica koja je učestvovala u rijaliti šou programu „Survivor“. Rođena je 19. aprila 1983. godine u Zadru. Trenutno živi i radi u Novom Sadu.

Do svoje devete godine je živela u Benkovcu nakon čega su joj se roditelji razveli. Jelena je došla sa majkom u Srbiju. Diplomirala je na Fakultetu fizičke kulture i po profesiji je odbojkaški trener. Slikala se za naslovnicu muškog magazina CKM i radila je kao igračica na EXIT-u.

Pažnju javnosti je privukla singlom „Doveče“ u kome ima dosta lezbijskih scena. Na početku karijere je pevala i igrala u klubovima i na splavovima.

Jelenine sestre od tetke su Nataša i Kristina Bekvalac.

2005. i 2006. godine je učestvovala na Radijskom festivalu sa pesmama: „Biću tvoja“ i „Ludi na smenu“.

2011. godine je na festivalu u Vrnjačkoj banji otpevala duet „Lažu“ sa Slađanom Ivanišević.

Pored ovih, snimila je još par singlova, a njihovi nazivi su: „Iz minusa u minus“, „Sreća moja“ i „Specijalista“ koji na you tube-u ima 234.511 pregleda.

2010. godine je učestvovala u „Survivor“-u i opstala je do finala. Imala je nesuglasice sa pobednikom, Andrejom Maričićem, ali uspešno su ih rešili.

Privatni život

Jelena je izjavila da je Danilo Ikodinović prevario njenu sestru Natašu sa njenom bivšom prijateljicom, Milicom Dražin. Nataša i Jelena su uspele da uzmu Milici telefon u kome su videle poruke koje joj je Danilo slao.

Mediji su pisali da je bila u vezi sa fudbalerima Nikolom Trajkovićem i Gojkom Kačarom.

Jelena je u braku sa Damirom Dadom Mihajlovićem, poznatim ultimatfajterom i šampionom u kategorijama K1 i MMA. U oktobru 2014. godine je rodila sina Gavrila, a u februaru 2016. godine je, po drugi put, postala majka dečaka koga su nazvali Konstantin.

Jelena Mrkić na društvenim mrežama

FacebookJelena @ Facebook