Goga Sekulić

Kratke informacije

Ime i prezimeGoga Sekulić
Datum rođenja27. februar 1977.
Mesto rođenjaPljevlja
DržavaCrna Gora
PrebivališteBeograd, Srbija
ZanimanjePevačica
ŽanrTurbo-folk

Biografija

Gordana Goga Sekulić je crnogorska turbo-folk pevačica rođena 27. februara 1977. godine u Pljevljima. Živi i radi na relaciji Cirih – Beograd.

Privatni život

Goga Sekulić je rođena 1997. godine u Pljevljima. U rodnom gradu je završila osnovnu školu. Upisala je gimnaziju, ali se prebacila u srednju turističku školu gde je i maturirala. Na estradi je aktivna od 2000. godine.

Pevačica je 2007. godine učestvovala u rijaliti programu „Veliki brat VIP“ gde je započela vezu sa manekenom Ognjenom Ivanovićem, bratom voditelja Ivana Ivanovića.

Mediji su je dovodili u vezu sa košarkašem Minesote, Nikolom Pekovićem, a navijači Partizana su smislili pesmu o njima.

Iako je bila verena za jedanaest godina mlađeg dečka, Milana Čovića, 12. maja 2013. godine, posle kraće veze, udala se za Igora Ramovića, biznismena koji je živeo u Londonu i bio vlasnih velikog broja klubova.

Igor se družio sa poznatim ličnostima poput Naomi Kembel, Gaj Ričija, Paris Hilton i drugih, a sarađivao je sa biznismenom Erikom Princom oko prodaje naftnih derivata. Njihovo poznanstvo je započelo svađom, ali vrlo brzo je preraslo u ljubavnu vezu.

Gogi nije smetalo što je njen suprug imao dvoje dece iz prethodnih brakova i sa njim je planirala porodicu. Međutim, dva meseca kasnije, u bolnici u Nemačkoj, Igor je preminuo od raka pankreasa.

Pevačica je provela poslednje trenutke sa njim. Kasnije je izjavila da je za njegovu bolest saznala nedelju dana pre svadbe. Imala je velikih problema i nesuglasica sa porodicom bivšeg supruga zbog čega su njeno ime obrisali sa groba.

Ne krije da je ugradila silikone, a tokom 2015. je zamenila oblik, ali veličinu ostavila istu. 2015. godine je ušla na „Farmu“ sa zadatkom da unese pometnju među učesnicima. Drugog dana je diskvalifikovana jer je starletu Tijanu Đuričić gađala tanjirom i šutnula u grudi zakačivši i go-go igračicu Jelenu Krunić.

Krajem 2016. godine se udala za Uroša Domanovića. Dve godine kasnije su dobili sina Andreja Vasilija, a 2022. godine mediji su objavili vest da se razvode. Pevačica je potvrdila tu informaciju naglasivši da su zbog sina ostali u odličnim odnosima[1].

Karijera

Goga Sekulić je 2000. godine izdala album „Ljubavnica“ sa pesmama „Ljubavnica“, „Vruće, hladno“, „Večiti ljubavnici“, „Gospodine“, „Pun mesec“, „Ti nikad nisi voleo“, „Halo, ja sam“ i „Svirajte mi tužne pesme“.

Sledeće godine se u prodaji pojavio njen album „I lepša i bolja“ na kome su se našle numere „Marš“, „Neka piju“, „Ja ti dala“, „Osvajač“, „Ubite me“, „Piješ li“, „Nervozna“, „I lepša i bolja“, „Mladiću“ i „Cimerka“.

Gogin CD „Opasno po život“ sa pesmama“ Bez pardona“, „Opasno po život“, „Ovo nije tvoj dan“, „Prosto nek’ ti je“, „Red za ljubav“, „Gubim kontrolu“, „Bomba“, „Hobi“, „Gotovo je sve“ je svetlo dana ugledao 2002. godine

Naredne godine album je izdala album „Po zakonu“ na kome su se našle numere „Bole ljubavi“, „Po zakonu“, „Istok zapad“, „Keš“, „Šta ti je“, „Leptir“, „Nova“ i „Budi tu“.

Posle trogodišnje studijske pauze Goga je objavila album „Srce na pauzi“ sa pesmama „Gaćice“, „Tvoje oči“ (duet sa Osmanom Hadžićem), „Premalo, premalo“, „Nova stara devojka“, „Srce na pauzi“, „Moj novi dečko“, „Može, može“, „Kriva sam“, „Nisi ti ni za šta“, te vrlo popularna „Sexy biznismen“.

Numere „Zlatna koka“, „Volela bi sestra“, „Devojke, devojke“, „Klošar“, „Kazaljke“, „Žigolo“, „Mesečar“, „Izvini“ i „Asocijacije“ njena publika je mogla da čuje na CD-u „Zlatna koka“ koji je izašao 2008. godine.

Album „Ja sam probala sve“ objavila je 2011. godine. Na njemu su se našle pesme „Sama se pozvala“, „Aman, aman“, „Nagrada i kazna“, „Naočare“, „Slomi me od ljubavi“, „Ja sam probala sve“, „Ludnica“, „Ko me je za jezik vukao“ i duet „Muška lutka“ koji je snimila sa DJ Pantelisom.

Posle par meseci je sa Jasminom Jusićem objavila duet „Vuče, lopove“ koji je imao višemilionske preglede na internet platformi „JuTjub“ („YouTube“).

Goga je 2014. godine učestvovala na Pinkovom festivalu sa pesmom „Rekord sam oborila“ koja je dobro prošla kod publike.

Snimila je album pod istim nazivom na kome su se, osim ove pesme, našle i numere „Moja druga mladosti“, „Broj“, „Moj lepi“, „Gde si ti“, „Semafor“, „Ja hoću sve“ (feat DJ Emmporio) i „Minus faza“ („Ljubav ništa ne vredi“).

Pojavila se i na drugom Pinkovom festivalu sa pesmom „Da na tebe ne liči“.

Pevačica je tokom 2017. godine objavila pesme „Red i zakon“, „Dečko moj“, „Krize“ i „Božić“, a tokom naredne singlove „Lambo“ i „Hotel.

Uradila je remiks pesme „Sexy biznismen“ koja je svetlo dana ugleda 2019. godine. Iste godine publika je mogla da uživa u njenim singlovima „Corleone“ i „Devojka na lošem glasu“.

Produkcijska kuća „IDJ Videos“ je u oktobru 2020. godine objavila Gogin singl „Problem“. Snimila je i spot koji je za dve godine „zaradio“ preko 1.7 miliona pregleda na „JuTjubu“.

Polovinom naredne godine je izdala singl „Balkan Baby“ na kome je sarađivala sa popularnim sarajevskim duo Džala Bratom i Buba Korelijem.

U martu 2022. godine Goga je promovisala singl „Anamneza“. Reč je o pesmi koju je napisala Marina Tucaković, a komponovao Damir Handanović.

Diskografija

Albumi

 • 2000. Ljubavnica
 • 2001. I lepša i bolja
 • 2002. Opasno po život
 • 2004. Po zakonu
 • 2006. Gaćice
 • 2006. 2006
 • 2008. Goga Sekulić
 • 2011. Ja sam probala sve

Singlovi i EP-ovi

 • 2015. Ovaj grad (ft. Trajko & DJ Todor)
 • 2016. Loto devojka (ft. MC Despo)
 • 2016. Po život opasni (ft. Sha)
 • 2017. Red i zakon (ft. Coby)
 • 2017. Božić
 • 2017. Krize (ft. Mile Kitić)
 • 2018. Lambo
 • 2018. Hotel
 • 2019. Corleone
 • 2019. Devojka na lošem glasu
 • 2020. rRoblem
 • 2021. Balkan Baby (ft. PJ86)
 • 2022. Anamneza

Reference

[1] https://avaz.ba/showbiz/jet-set/726501/pjevacica-goga-sekulic-za-avaz-istina-o-mom-razvodu

Goga Sekulić na društvenim mrežama

FacebookGoga @ Facebook
InstagramGoga @ Instagram
TwitterGoga @ Twitter
YoutubeGoga @ YouTube