Katarina Živković

Kratke informacije

Ime i prezimeKatarina Živković
Datum rođenja2. jul 1989.
Mesto rođenjaLeskovac
DržavaSrbija
PrebivališteZemun
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk
Visina175 cm
Težina58 kg

Biografija

Katarina Živković je srpska pop folk pevačica. Rođena je 2. jula 1989. godine u Leskovcu. Živi u Zemunu, gde poseduje stan.

Privatni život

Od malih nogu je učestvovala na raznim kulturnim manifestacijama. Prvo je želela da radi u zdravstvu kao njena majka, a kasnije je shvatila da bi volela da postane pevačica. Sa roditeljima je otvoreno pričala o svemu, a batine je češće dobijala od majke.

Završila je osnovnu školu „Vožd Karađorđe“ i srednju Medicinsku školu u rodnom gradu. Bila je đak generacije, ali kasnije je popustila. Kada je bila prvi razred srednje škole, počela je da igra folklor. Sa šesnaest godina je prvi put zapevala na svadbi na kojoj je bila gost i sve je pozitivno iznenadila.

Što se tiče veza, dok je bila na Farmi, Katarina je počela da se zabavlja sa menekenom Branislavom Jankovićem. Njihova veza je bila ozbiljna i verili su se, ali su raskinuli 2014. godine. Bane bi u oktobru 2016. godine trebao da se oženi Mirjanom Dimović koja čeka njegovo dete.

Nakon raskida, Katarina je bila u vezi sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, napadačem Rada, koja je trajala par meseci. Takođe su je povezivali sa fudbalerima: Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom.

Katarina je visoka 175 cm, a teška 58 kg. Priznala je da često jede slatkiše, ali da izbegava hleb i gazirana pića, a povremeno vežba u teretani. Ne krije da je ugradila silikone u grudi.

Karijera

2005. godine se prijavila za muzičko takmičenje Zvezde Granda, ali nije prošla u uži izbor.

2007. godine je ponovo učestvovala u ovom takmičenju i bila je jedna od deset pevača koji su dobili pesmu i ugovor od Grand produkcije. Katarininu numeru je uradio Bane Opačić, a njen naziv je „Kad te ne volim“. Ubrzo se preselila u Beograd i morala je da uskladi nastupe sa školskim obavezama.

2008. godine je izbacila novi singl „Čuvaću tvoju sliku“.

2009. godine je snimila duet „Može crni, može plavi“ sa Silvijom Nedeljković. Na Grandovim kompilacijama „Hitovi za sva vremena“ je otpevala velike hitove: „Doleteće beli golub“ i „Crne kose“.

2010. godine je nastupila na III Axal Grand festivalu sa baladom Saše Miloševića Mareta „Ako se rastanemo jednom“. Postala je učesnica rijalitija Farma i osvojila je prvo mesto i ček od 100.000 evra.

2011. godine je objavila singlove: „Ko me zna“ i „Ljubav“, pesmu koju je dobila od dečka na poklon.

2012. godine je promovisala singlove: „Ovo je zemlja Srbija“, „Da mi je“ i duet „Slaži me još jednom“ sa Radetom Davidovićem Arindy-jem. Pojavila se na IV Grand festivalu i promovisala je numeru „Devet meseci“.

2013. godine je snimila prvi CD za Grand produkciju pod nazivom „Ludo srce“. Naslovna pesma je jedna od Katarininih najslušanijih i na you tube-u ima 8.085.619 pregleda.

2014. godine je izbacila novu pesmu „Da zaboravim“ i duete: „Ljubi me“ sa DJ Mateo-m i Sha, kao i „Ludilo“ sa Ella-om. Na Grandovom festivalu je sa Elvirom Uzunovićem izvela numeru „Totalno“.

2015. godine je snimila singl „Istina“ i duete: „Verujem u ljubav“ sa DJ Mateo-m, „Nedostupan korisnik“ sa MC Ina-om i „Da si moja“ sa Stefanom Jakovljevićem.

2016. godine je promovisala pesme: „Džoker“ i „Radi me bol“ za koje je uradila spotove.

Katarina Živković na društvenim mrežama

FacebookKatarina @ Facebook
InstagramKatarina @ Instagram
TwitterKatarina @ Twitter
YoutubeKatarina @ YouTube