Luka Mišnić

Kratke informacije

Ime i prezimeLuka Mišnić
Datum rođenja25. Jun 1982.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeMuzičar
ŽanrRap

Biografija

Luka Mišnić, alijas Lucano Hillfinger, je učesnik „Velikog brata“ koji je rođen 25. juna 1982. godine u Beogradu. Po zanimanju je MC, koji se bavi rep muzikom (njegovih par klipova na YouTube-u možete pogledati ako napravite pretragu za pojam „Lucano Hilfinger“. Sebe smatra tvorcem srpskog slenga i vođom „banovobrdskog genga“. U slobodno vreme igra basket.

Izjašnjava se kao pravoslavni rastafarijanac, a pošto mu vera ne dozvoljava da konzumira alkohol, zamenjuje ga travom. Smatra da bi legalizacija kanabisa povećala broj izlečenih osoba, standard i ekološku svest.

Status njegove emotivne veze je komplikovan. Voli devojke sa lepom zadnjicom, a fetiš su mu crnkinje i azijatkinje. Želeo bi da bude poznat u uličnom basketu i sa novcem od nagrade bi napravio veliki turnir u ovom sportu.

Tokom proleća 2015. godine, gostovao je sa prijateljima u par epizoda „Pazi, Srbija gleda!“ (televizija B92) gde komentariše dnevne i razne medijske događaje.

Studirao je na privatnom univerzitetu Singidunum u Beogradu na odseku za medije i komunikacije. Nepoznato je da li ga je završio.

Luka Mišnić na društvenim mrežama

FacebookLuka @ Facebook