Sandra Rešić

Kratke informacije

Ime i prezimeSandra Rešić
Datum rođenja1988.
Mesto rođenja-
DržavaBeograd
ZanimanjePevačica
ŽanrPop-folk

Biografija

Sandra Rešić je srpska pop folk pevačica. Ćerka je poznatog pevača Amira Rešića Nine. Rođena je 1988. godine.

Privatni život

Njeni roditelji su Slavica i pokojni pevač Amir Rešić, poznatiji kao Nino. Razveli su se kada je bila mala. Sa očeve strane ima polusestre Amelu i Tamaru.

Sandra je kao mala pohađala muzičku školu, a sa 14 godina je počela da uči da svira klavir. Završila je školu pevanja Marije Šerifović i bila je najbolja polaznica. Upisala je Fakultet za kulturu i medije.

Ukoliko ne uspe u pevanju, volela bi da bude novinarka. Njena velika ljubav je gluma kojom je ranije želela da se bavi. Tečno govori engleski i italijanski jezik.

Smatra da ima sve predispozicije da postane dobar pevač i da bi je otac, da je živ, podržao i bio ponosan na nju.

U medijima su lansirane priče da Sandra nije Ninova ćerka na šta je ona burno reagovala. Izjavila je da može da priloži DNK dokaze i da će tužiti svakoga ko tvrdi suprotno.

Ninova prva žena Sajda i najstarija ćerka Amela su u jednom intervjuu rekle da je Sandra samo iskorišćavala pevača i da mu je mesec dana pre nego što je umro priznala da joj on nije otac.

Od kada je debitovala na estradnoj sceni, Sandra je izgubila 20 kg i promenila je boju kose.

Karijera

Sandra je tri godine uzastopno učestvovala u Zvezdama Granda.

U novembru 2016. godine je u prvom krugu ovog takmičenja izvela Ninovu pesmu „Udahni duboko“. Svi članovi žirija su emotivno reagovali, a većina njih je zaplakala. Snežana Đurić je konstatovala da je konačno došlo i njenih pet minuta.

Sandra Rešić na društvenim mrežama

FacebookSandra @ Facebook
InstagramSandra @ Instagram