Slobodan Vasić

Kratke informacije

Ime i prezimeSlobodan Vasić
Datum rođenja18. jul 1991.
Mesto rođenjaSenta
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjePevač
ŽanrPop-folk, folk
Visina-
Težina-

Biografija

Slobodan Sloba Vasić je srpski pop-folk pevač koji je popularnost stekao učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Rođen je 18. jula 1991. godine u Senti.

Karijera

Kada je imao 11 godina, sa porodicom se preselio u Suboticu. Sa 14 godina je naučio da svira klavijature, a džeparac je zarađivao pevajući na porodičnim okupljanjima i raznim slavljima.

2008. godine je učestvovao u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Bio je jedan od finalista, a kao nagradu je dobio pesmu „Anonimna“ koja je postala veliki hit.

2013. godine je za Grand produkciju snimio prvi album pod nazivom „Moram da se promenim“.

2014. godine je nastupio na Grand festivalu, a predstavio se pesmom „Ljubav u srcu Balkana“. Organizovao je humanitarno veče koje je bilo posvećeno ljudima iz Obrenovca koji su izgubili domove u majskim poplavama.

2015. godine je uradio duet „Nevreme“ sa koleginicom Andreanom Čekić.

Privatni život

Njegovi roditelji su Marija i Goran, a ima i mlađu sestru Natašu. Od malih nogu je bio zainteresovan za muziku i sa samo 4 godine je učio da svira harmoniku.

2010. godine pevač je bio sa manekenkom Sandrom Obradović. Veza nije dugo potrajala, a spekuliše se da joj je posvetio pesmu „Ti si loša“ koja se našla na njegovom albumu.

Starleta Atina Ferari se pohvalila je bila sa Zvezdama Granda, među kojima je i Slobodan, ali on to nije komentarisao.

2013. godine je nekoliko meseci bio sa manekenkom Milicom Ivančević iz Novog Sada. Raskinuli su jer pevač nije imao vremena da joj se posveti.

Iste godine je doživeo saobraćajnu nesreću kod Bačke Topole. Slobodan i njegov kolega Milan Dinčić Dinča su zadobili lakše povrede pa su prebačeni u bolnicu.

2014. godine je počeo da se zabavlja sa Valentinom Vučićević. Zaprosio ju je naredne godine za Dan zaljubljenih. Valentina mu je za rođendan kupila sat vredan 2.000 evra na kome je bio ugraviran datum kada su započeli vezu.

Sredinom 2015. godine se potukao sa ortakom Sehadinom Elmazinom sa kojim je držao klub „Premijer“. Završili su u Urgentnom centru, a policija je protiv obojice podnela prekršajne prijave.

Tokom 2015. raskinuo je vezu sa verenicom Valentinom..

Usledila je sedmomesečna veza sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka. Iako je par delovao zaljubljeno, iznenada su raskinuli. Mediji su pisali da ju je Slobodan udario, ali Helena je to demantovala. Takođe se spekulisalo da su se rastali jer se ona dopisivala sa političarem Aleksandrom Požgajem koji je učestvovao u rijalitiju Parovi.

Krajem 2016. godine je obnovio vezu sa Marinom Perišić sa kojom se zabavljao kada su bili tinejdžeri. Ona je tada zatrudnela, ali su se razišli. Marina je 2011. godine rodila ćerku, a zatim se udala za Strahinju Jovanovića sa kojim je dobila još jednu ćerku.

Ipak nakon određenog perioda pevač i Marina ponovo obnavljaju vezu.

Početkom 2017. godine su otišli iz zemlje i nikome nisu rekli gde, niti koliko će se zadržati.

Slobini muzički uzori su: Toma Zdravković, Šaban Šaulić, Džej i Aca Pejović.

Slobodan Vasić na društvenim mrežama

FacebookSlobodan @ Facebook
InstagramSlobodan @ Instagram